Focar de coronavirus la o fabrică de confecții din Sibiu. 23 de persoane infectate, 66 de angajați, în izolare

Ultima actualizare:

    Focar de coronvirus la o fabrică de confecții din Sibiu Sursă foto: Arhivă Click!
Focar de coronvirus la o fabrică de confecții din Sibiu Sursă foto: Arhivă Click!

Prefectura Sibiu a anunţat, vineri, un focar de coronavirus la o fabrică de confecţii, 23 de persoane fiind infectate. Alţi 66 de angajaţi ai firmei şi familiile acestora au fost plasaţi în izolare. Mai mult decât atât, 25 de persoane care au intrat în contact direct au fost izolate.

Sursa citată a precizat că s-au izolat în spital toate cele 23 cazuri confirmate pentru evaluare clinică şi paraclinică, s-a dispus carantina la domiciliu a contacţilor de serviciu şi a familiilor acestora.

”Vă informăm că în ceea ce priveşte situaţia epidemiologică din cadrul unei societăţi producătoare de articole textile şi materii prime, conform raportului anchetei epidemiologice, înaintat de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, în prezent a fost identificată evoluţia unui focar de infecţie, format din 23 persoane testate pozitiv. Focarul a fost identificat în data de 09.09.2020, având o rată de atac de 6,74%. În urma anchetei au fost identificaţi un număr total de 91 de contacţi, dintre care 66 sunt contacţi de serviciu, iar 25 sunt contacţi de familie”, a transmis, vineri, Prefectura Sibiu.

”În cadrul societăţii s-a efectuat dezinfecţia şi s-a luat legătura cu reprezentanţii societăţii în vederea aplicării unui plan intern de măsuri de limitare a răspândirii infecţiei, astfel s-a recomandat decalarea programului de lucru, a pauzelor de masă şi a încheierii programului de lucru. De asemenea s-a recomandat tuturor angajaţilor să îşi monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar în cazul în care prezintă simptome să apeleze numărul de urgenţă 112 în vederea transportării la spital şi efectuarea de investigaţii”, a mai transmis Prefectura Sibiu.

Bilanț coronavirus. 302 de cazuri, în Sibiu

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 100.000 vineri, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 1.391 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 35 de decese, bilanţul ajungând la 4.100. La ATI sunt internaţi 478 de pacienţi. La ora actuală în Sibiu sunt active 302 de cazuri de coronavirus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net