Focuri de armă în curtea unei firme din Ilfov. Un angajat nemulțumit al instituției a vrut să își facă dreptate

Ultima actualizare:

    Un bărbat a tras focuri de armă în incinta unei firme din Ilfov Sursă foto: Pixabay.com ( fotografie cu caracter ilustrativ)
Un bărbat a tras focuri de armă în incinta unei firme din Ilfov Sursă foto: Pixabay.com ( fotografie cu caracter ilustrativ)

Momente de panică pentru anjagații unei firme din Ilfov! Un bărbat înarmat a vrut să se răzbune pe șefi și a deschis focul în curtea instituției. Marti, 15 septembrie 2020, au fost trase focuri de armă în curtea unei firme din comuna ilfoveana Ganeasa, în satul Șindrilița. Un bărbat a intrat în curte și a început să tragă cu pistolul. Polițiștii au descoperit că era vorba despre un angajat nemulțumit, dornic să își facă dreptate după propriile reguli.

"La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale, un angajat a folosit un pistol și a tras în interiorul respectivei societăți comerciale.La fața locului s-au deplasat, imediat, politiștii orașului Voluntari împreună cu politiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au desfășurat activități specifice din competență", a transmis IPJ Ilfov.

Bărbatul nu a mai fost găsit la fața locului, însă martorii susțin că acesta a fugit din curtea societății respective cu un autoturism. Polițiștii l-au reținut pe făptaș. Este vorba despre un angajat nemulțumit al firmei, în vârstă de 42 de ani. De asemenea, din primele cercetări, polițiștii au constatat că arma folosită de bărbat nu era una letală. El a tras un foc în incinta firmei, însă nimeni nu a fost rănit. 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net