Fordul roşu ca focul va ajunge la câştigătorul Clickmania! bingo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai tare concurs al toamnei s-a încheiat, dar nu înainte de a mai face un cititor fidel fericit. La marea extragere finală Clickmania! bingo au fost trimise peste 40.000 de plicuri cu tichetele de concurs. Norocosul sau norocoasa s-a ales cu un autoturism nou-nouţ, un superb Ford Fiesta, în valoare de peste 14.000 de euro.

"Roşie ca focul, să-i surâdă norocul!", vorba cântecului. Aşa arată maşina pe care ziarul Click! a oferit-o la marea finală a concursului Clickmania! bingo. Timp de şase săptămâni am dat premii în bani şi am făcut fericiţi peste o sută de cititori fideli din întreaga ţară. Am promis premii de 400.000 de lei şi ne-am ţinut de cuvânt. Ieri, a avut loc marea extragere finală a concursului nostru, unde marele premiu a fost un Ford Fiesta, ultimul tip. Autoturismul de culoare roşie este producţie 2013, cu motor Euro 5 pe benzină, 80 CP, şi atinge suta de kilometri în 14,9 secunde. Maşina în 5 uşi are transmisie manuală 5+1, iar viteza maximă este 165 km/oră.

“Bebeluşele” Ioana şi Roxana, alături de “Cârcotaşi”, au ales plicul câştigător

simeon stalpnicul png

Tichetul câştigător a fost ales în cadrul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", de către bebeluşele Ioana şi Roxana. Unul dintre românii care au jucat la concursul Clickmania! bingo va intra astfel în posesia autoturismului şi va avea şansa să-i testeze caii putere. Emisiunea o puteţi urmări în această seară pe Prima Tv, începând cu orele 20.30. Pe câştigător o să-l cunoaşteţi în ediţia de vineri, 22 noiembrie, a ziarului nostru.

New Ford Fiesta- 1.0i, 80 CP, 5 uşi, Euro 5; Capacitate cilindrică: 998 cmc; Motorizare: benzină; Dotări: aer condiţionat; radio CD cu MP3, comenzi audio pe volan; oglinzi reglabile electric şi încălzite ; geamuri electrice faţă ; scaun şofer reglabil pe înălţime ; închidere centralizată cu telecomandă ; servodirecţie asistată electric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net