Formula-magică: fiecare zi e bună pentru altceva

Ultima actualizare:

    Ultimele zile de plată a impozitelor sunt și cele mai aglomerate
Ultimele zile de plată a impozitelor sunt și cele mai aglomerate

Nu ți s-a întâmplat niciodată să înduri cozi interminabile la magazin ori la casa de bilete? De câte ori nu ai realizat prea târziu că ai cheltuit prea mulți bani inutil sau că ai ales greșit ziua în care să o faci? Click! îți spune care este cea mai bună zi din săptămână pentru a lua cele mai bune decizii.

  • Cea mai bună zi pentru curățenie: VINERI. În felul acesta vei putea să te bucuri de o casă curată peste weekend. Când pleci din localitate la sfârșit de săptămână, nu uita să-ți cureți casa înainte. Vei fi mult mai relaxat la întoarcere și-ți vei putea face planul pentru luni într-o locuință confortabilă și curată.
  • Cea mai bună zi pentru cumpărături: JOI. Comercianții se aprovizionează cu marfă proaspătă pentru weekend, astfel încât acum e momentul cel mai bun să te bucuri și tu de ea. Tot joia aceștia scot la reducere primele produse, care vor umple magazinele în weekend. La sfârșit de săptămână aglomerația din marile centre comerciale te-ar putea scoate din minți.
  • Cea mai bună zi pentru plata impozitelor: MIERCURI. În această zi a săptămânii, cele mai multe oficii de taxe și impozite au program prelungit (8.30 – 18.30), motiv pentru care puteți ajunge să achitați-vă dările chiar dacă aveți o zi mai lungă la serviciu. Evitați, pe cât posibil, să vă prezentați la ghișee lunea, vinerea și în ultima zi de plată. Lunea dați peste funcționari supărați că weekendul s-a sfârșit prea repede, vinerea personalul se gândește cum să plece acasă mai repede, iar în ultimele zile de plată (31 martie și 30 septembrie) sunt cozi interminabile.  
  • Cea mai bună zi pentru a cumpăra carburant: VINERI. În prima zi de weekend furnizorii vând motorina și benzina cu 10-15 bani pe litru mai ieftin. Dacă pleci la munte sau la mare la sfârșit de săptămână, atunci vinerea e ziua ideală să faci plinul și să economisești bani.
  • Cea mai bună zi de mers la cinema: MIERCURI. În toate zilele lucrătoare, biletele la film sunt mai ieftine cu circa 25% decât în weekend. Miercurea, însă, poți profita de campania Orange Film, care îți permite să cumperi două bilete la preț de unul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net