Caz șocant în Neamț! Crinela Marc (40 de ani), o profesoară de Limbă și Literatura Română din Neamţ, a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia, soție de preot, e acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor. Elev la Seminarul Teologic din Piatra Neamț, Marius Săndulache avea 17 ani și s-a sinucis la finalul lui 2016.


Dragoste interzisă! Anchetatorii susțin că elevul și profesoara sa, cu 23 de ani mai în vârstă, s-au iubit din 2015 până în martie 2016, când puștiul a devenit major. Crinela Marc are 40 de ani, este soţie de preot şi mamă a trei copii. În ultimii ani, profa a predat Limba şi Literatura Română ca suplinitor la Liceul Teologic Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ. Marius Ioan Săndulache era elev în ultimul an la liceul teologic şi era printre cei mai buni seminarişti. În urmă cu doi ani, el participase la faza naţională a Olimpiadei de Religie, unde obținuse menţiune, iar în cei patru ani de liceu avea numai note de 9 şi 10. 

marius_sandulache.jpg

Marius Sandulache, elev, sinucidere
Marius Săndulache, elevul care și-a găsit sfârșitul în apele Bistriței
Foto: seminarul-piatraneamt.ro

Pe 17 noiembrie 2016, la șase luni după ce încheiase relația cu femeia care îi putea fi mamă, Marius Săndulache a fost văzut de un martor în timp ce se arunca în apele reci ale râului Bistrița. Cadavrul tânărului a fost găsit abia după o lună, pe 17 decembrie, interval de timp în care echipaje specializate de la Inspectoratul pentru Situații de urgență Neamț (ISU) Neamţ făcuseră căutări aproape zilnic.   Judecătorii au admis cererea procurorilor ca profesoara Crinela Marc să fie arestată pentru 30 de zile, sub acuzația de act sexual cu un minor.

 

 

Loading...