A fost emis certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu. Familia refuză să ridice documentul

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani duminică, 15 septembrie Foto:Arhivă personală
Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani duminică, 15 septembrie Foto:Arhivă personală

La cinci luni de la dispariţie, Alexandra Măceşanu a fost declaraă oficial decedată. Adolescenta de 15 ani din Caracal se pare că ar fi fost ucisă şi apoi arsă într-un butoi de Gheorghe Dincă, mecanicul auto de 66 de ani, aflat de câteva luni după gratii. Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei susţine că DIICOT a cerut familiei să să ridice certificatul de deces pe numele fetei.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută la Caracal după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă, susţine că DIICOT a cerut familiei să meargă să ridice certificatul de deces pe numele fetei, precizând însă că familia nu va ridica un astfel de document. Fostul candidat pentru fotoliul de la Cotroceni a reclamat că aceasta nu a fost căutată, iar pista traficului de persoane nu a fost investigată.

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

"Nu ridicăm, certificatul de deces! Dragi români, pentru că ridicolul și abuzul justiției române să fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele să vină să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru și al multor români. Și asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei este liberă și derbedeul de Daniel Dincă este liber să facă orice, eventual să și omoare. Decizia familiei mele după ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clară: nu vom ridica acest certificat. Nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi. Probele prezentate până acum sunt indirecte, puține și cu marii dubii(raportul INML). Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis! Și când. Luni, 23 Decembrie, (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun...) vom da o declarație clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decât atât fără ca Alexandra să fie căutată de DIICOT și să fie investigată temeinic pista traficului de persoane deși există foarte multe probe în acest sens!", a notat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum a răpit-o pe Alexandra Măceşanu

În 24 iulie, Ghoerghe Dincă a pus ochii pe Alexandra Măceșanu. Fata e văzută de bărbat în timp ce stătea la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers,suspectul întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

"Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.” La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă.

Gheorghe Dincă a povestit cum le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu
Gheorghe Dincă a povestit cum le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Acolo fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi (25.07.2019),f ata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere.

Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu

„Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”, a mărturisit el. Dincă s-a întoars, apoi, din oraș. A Cumpărat o cartelă telefonică, de pe care a apelat-o pe mama Alexandrei și s-a recomandat drept ginerele ei. Apoi telefonul l-a dat unor copii să se joace cu el. Când s-a întors, la ora 12.00, a găsit-o pe Alexandra dezlegată, cu telefonul în mână, cu care fata a sunat la 112.

„Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment - dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”, a continuat el în mărturisire. A intrat în panică și a învelit-o pe fată cu husa de pe pat. A ars corpul şi toate lucrurile ei în buroiul din curte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net