A fost lovit de tren, dar a scăpat doar cu câteva zgârieturi - VIDEO

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a produs vineri după-amiază, iar şoferul a scăpat cu bine. (Foto: Adevărul.ro)
Accidentul s-a produs vineri după-amiază, iar şoferul a scăpat cu bine. (Foto: Adevărul.ro)

Poate spune că s-a născut a doua oară. Este cazul unui buzoian, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi după ce maşina în care se afla a fost lovită de o locomotivă, la o trecere peste calea ferată, pe raza comunei Verneşti. Medicii recunosc că astfel de evenimente de foarte puţine ori se sfârşesc cu bine.

Accidentul s-a produs vineri după-amiază, când buzoianul se grăbea să ajungă la locul de muncă. Aflat la volanul unui autoturism Opel, şoferul a vrut să traverseze calea ferată din zona unei balastiere. Bărbatul nu s-a asigurat însă, astfel că o locomotivă care se deplasa dinspre municipiul Buzău către Nehoiu l-a izbit în plin. Martorii spun că, deşi mecanicul locomotivei l-a avertizat sonor de mai multe ori, şoferul autoturismului şi-a continuat drumul.

"Veneam dinspre Buzău şi chiar ne uitam că venea locomotiva cu viteză şi nu a oprit. Locomotiva a frânat şi dânsul nu a întors capul şi a intrat în el, l-a aruncat acolo. Era inconştient, am încercat să vorbesc cu el dar nu am putut. Am vrut să îl scot afară, că îmi era să nu păţească ceva", a spus Cosmin Dedu, martor al accidentului.

Medicii de la Ambulanţă au ajuns la faţa locului imediat după producerea accidentului şi i-au acordat primul ajutor rănitului. Deşi se aştepta ca victima să se afle în stare gravă, echipajul a avut parte de o surpriză. Bărbatul s-a ales doar cu câteva zgîrieturi, dar și cu o sperietură groaznică.

"Este vorba despre un bărbat de 60 - 61 de ani, care a traversat calea ferată nefiind atent şi a fost lovit de o locomotivă. Norocul lui a fost că a scăpat ieftin, câteva escoriaţii pe faţă şi cam atât. E şocat, speriat, nu ştie ce a fost", a spus medicul Ştefan Lăcriţeanu, de la Serviciul de Ambulanță Buzău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net