Fost mafiot italian, ucis de doi români. Unul dintre ei are doar 17 ani

Ultima actualizare:

    Franco Lettieri a fost înjunghiat de un român în plină stradă Foto: observatornews.ro
Franco Lettieri a fost înjunghiat de un român în plină stradă Foto: observatornews.ro

Un fost mafiot italian, acum colaborator al justiției italiene, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de un român, zidar în localitatea Ascoli Piceno. Conaționalul nostrum l-a înjunghiat de două ori pe italian, în plină stradă, și a fugit.

Românul l-a lăsat pe Franco Lettieri (56 de ani) în agonie, vineri seară,  după ce a înfipt cuțitul de două ori în el, și a fugit. Numai că, înainte să moară, italianul a reușit să sune la 112 și să anunțe, cu ultimele puteri, că a fost înjunghiat și a rostit numele atacatorului. Potrivit presei locale, acesta ar fi spus carabinierilor că a fost lovit de ”tatăl lui Bogdan”. 

Așa au ajuns autoritățile italiene la Petre Lambru (57 de ani), un român care muncește ca zidar în Peninsulă, scrie observatornews.ro. Acesta a fost arestat, deși nu a recunoscut nimic din cele petrecute vineri seara. 

Adolescent de 17 ani, complice la crimă 

Duminică seară, a doua zi de la comiterea crimei, nepotul lui Petre Lambru, un adolescent de 17 ani, s-a prezentat singur la poliţie şi s-a predat, fiind pus sub acuzare pentru complicitate la crimă. Autorităţile italiene presupun că Lettieri a fost implicat într-un conflict cu românul de 17 ani, înainte ca Petre Lambru să intervină şi să-şi apere nepotul cu cuţitul. Cel mai probabil, motivul care ar fi stat la baza conflictului a fost o tranzacţie nereuşită cu droguri.

Franco Lettieri a avut legături cu celebrul clan mafiot Panella și chiar a fost pus sub acuzare înainte de a începe să colaboreze cu autorităţile italiene şi să fie trecut într-un program de protecţie a martorilor. 

Citește și: 

Un român de 23 de ani a murit în Italia, în urma unui accident de muncă! Lucra ca strungar

Un român a fost executat în stil mafiot în Italia! Bărbatul a fost împușcat de trei ori în cap

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net