Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, Poliana Cristescu, şi producătorul american de la Hollywood, Donald Kushner, vor conduce Studiourile Media Pro de la Buftea cu un mandat valabil până în toamna anului 2019.


Noul consiliu de administraţie al Studiourilor Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către omul de afaceri și regizorul Bobby Păunescu, va fi format din patru membri, printre care şi Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre cei doi fii ai dictatorului Nicolae Ceaușescu, și producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar).

Potrivit profit.ro, studiourile îşi vor schimba şi denumirea în "Bucharest Film Studios".

Cine este Poliana Cristescu

poliana-alaturi-de-nicolae-si-elena-ceausescu.jpg

poliana
Poliana Cristescu, în plan depărtat, alături de familia Ceauşescu
Foto Vertical News

Poliana Cristescu a fost soţia fiului fostului dictator, Nicolae Ceauşescu. Se spune despre aceasta că ea ar fi urmat la conducerea României, alături de Nicu, dacă familia nu ar fi fost înlăturată de la conducerea României în decembrie `89. Poliana a condus Consiliului Național al Pionierilor, fiind un membru marcant al Partidului Comunist Român. Aceasta, ascultătoare din fire, s-a împrietenit rapid cu Elena Ceauşescu, dar nu a fost suficient.

A divorţat de Nicu după un an şi jumătate. Și după divorț, Poliana a continuat să aibă o relație apropiată cu Elena Ceaușescu, fiind primită în fiecare dimineață, timp de mai mulți ani, la "Cabinetul 2", pentru servirea cafelei.

 
 
Loading...