La nici o jumătate de an de la divorţul de Călin Popescu Tăriceanu, Ioana trece rar pe la apartamenul său din oraş. Blonda s-a mutat, deja, în vila noului iubit, şeful Porsche România, Brent Valmar. Mai mult, Ioana are şi maşină nouă, tot de la firma iubitului.


Nu mai e nici un dubiu că fosta doamnă Tăriceanu trăieşte o poveste de dragoste, tot cu un bogătan. După o căsnicie de circa opt ani şi un băieţel de şapte ani, Mihai, Ioana (34 de ani) şi Călin Popescu Tăriceanu (60 de ani) au hotărât, în septembrie anul trecut, să divorţeze discret şi în mare secret.

Brent Valmar este şeful Porsche România şi fost prieten la cataramă cu Tăriceanu


Gurile rele spuneau atunci că blonda ar fi călcat strâmb. Iată că, la cinci luni de la divorţ, Ioana are o relaţie pe care n-o ascunde. Avocata, se pare, s-a şi mutat în casa iubitului din cartierul rezidenţial Pipera, nimeni altul decât un alt afacerist din industria auto, şeful Porsche România, Brent Valmar.

16 ianuarie ora 18.30- Ioana intră în curtea vilei din Pipera


Mai mult, ar fi primit şi un cadou substanţial de la acesta, o maşină nouă, Audi Q3. În ultima vreme, Ioana mai trece pe la apartamentul ei, dintr-un complex de lux din Capitală, mai mult să-şi mai ia câteva haine, decât să rămână peste noapte.

17 ianuarie ora 9.15- Brent iese primul la volanul unui Vw Touareg de 50.000 euro


Reporterii Click! au surprins-o pe fosta doamnă Tăriceanu zile în şir având acelaşi traseu: de la biroul notarial, merge la ceva cumpărături, mai trece pe la apartament, dar noaptea şi-o petrece la vila din Pipera a lui Valmar.

17 ianuarie ora 10.00- Ioana părăseşte vila abia după trei sferturi de oră


Semn că Ioana este „de-a casei" este şi relaţia pe care o are cu menajera de la vilă. Cele două vorbesc şi glumesc în dimineaţa când fosta doamnă Tăriceanu părăseşte vila din Pipera.

Din septembrie, Ioana a revenit la numele anterior căsătoriei cu fostul prim-ministru, Dinu, iar copilul a rămas în custodia tatălui. Blonda a fost a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu. Din celelalte căsnicii, fostul premier mai are un băiat, Călin (15 ani), iar două dintre fostele soţii îi poartă, încă, numele.

Călin Popescu Tăriceanu se iubeşte cu un designer

Nici fostul premier nu a stat degeaba după divorţ. Tăriceanu se iubeşte deja cu o focoasă brunetă, de aceeaşi vârstă cu fosta soţie.

Tăriceanu şi Loredana au fost împreună la concertul lui Kevin Costner, din decembrie


Loredana are 34 de ani, este originară din Buzău, dar locuieşte în prezent în Bucureşti unde cochetează cu lumea modei, fiind designer vestimentar.

Cei doi au apărut pentru prima dată în public în septembrie 2011. Liberalul i-a prezentat-o pe Loredana chiar şi mamei sale, cu care au fost împreună la un concert.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: