Fostul criminal în serie Constantin Moraru, reținut în cazul unui nou omor

Ultima actualizare:

    Constantin Moraru şi-a petrecut o mare parte a vieţii după gratiiFoto: jurnalulolteniei.ro
Constantin Moraru şi-a petrecut o mare parte a vieţii după gratiiFoto: jurnalulolteniei.ro

Arestat fiindcă ar fi recidivat! Constantin Moraru a ucis patru persoane înainte de 1989 şi a fost condamnat la moarte prin împuşcare. Scăpat printr-un decret prezidenţial din 1988, criminalul în serie a efectuat 20 de ani de închisoare. Probele ADN arată că bărbatul din Mehedinţi şi-ar fi omorât o vecină în urmă cu două luni.

Omor comis acum în comuna mehedinţeană Burila Mare! O femeie în vârstă de 76 de ani a fost găsită decedată pe 19 martie, prin strangulare, în propria locuinţă. Încă de la început, poliţiştii l-au suspectat pe vecinul acesteia, Constantin Moraru (76 de ani), care înainte de decembrie 1989 fusese condamnat la moarte pentru patru crime, toate prin strangularea victimelor. Audiat, asasinul salvat de la împuşcare printr-un decret semnat de Nicolae Ceauşescu în ianuarie 1988 a susţinut că nu are nici o legătură cu uciderea vecinei sale. “Îmi pun mie în cârcă omorurile. Eu nu am omorât pe nimeni. Ei fac exact ca înainte de 1989, când m-au condamnat la moarte. Miliţia şi procuratura m-au obligat în urma bătăilor să spun că eu i-am omorât pe oamenii ăia, dar nu a fost aşa”, le-a spus Moraru vecinilor, după ce poliţiştii l-au audiat şi l-au lăsat să plece acasă. Cercetările în cazul bătrânei ucise în  Burila Mare au continuat. Poliţiştii au reuşit să strângă dovezi suficiente. După ce au primit rezultatul probelor ADN de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, anchetatorii n-au mai avut nici o îndoială că principalul suspect este Constantin Moraru şi l-au arestat zilele trecute, scrie jurnalulolteniei.ro. Prima victimă a bărbatului a fost o pensionară în vârstă de 75 de ani, fostă farmacistă, ce locuia singură într-un bloc din Drobeta Turnu Severin, în 1983. Bătrâna a fost găsită cu  lovituri pe corp şi strangulată. Cea de-a doua victimă a fost, în 1984, un pensionar din Turnu Severin (60 de ani), care locuia tot singur, strangulat şi cu două coaste rupte. Ultimele persoane ucise de Moraru au fost un medic de 88 de ani şi soţia acestuia, paralizată, în 1986. Ambele au fost lovite şi strangulate, iar asasinul a strâns patru saci cu lucruri adunate din casă. 

Click! spune

Constantin Moraru a fost condamnat la moarte prin împuşcare pentru faptele sale. În 1988, Nicolae Ceauşescu a dat un decret de ziua lui, iar sentinţa mehedinţeanului a fost schimbată în 25 de ani de închisoare. Criminalul în serie a fost eliberat după 20 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net