Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, acuzat că a folosit resursele instituției după bunul plac, și-a recunoscut faptele în fața magistraților. Este acuzat de luare de mită și delapidare, ambele în formă continuată, iar prejudiciul creat este de aproape două milioane de lei.


În urmă cu o săptămână, judecătorii Tribunalului București au decis arestarea preventivă a lui Secureanu pentru fapte de corupție, dar și pentru faptul că reprezintă un pericol social, mai ales că există declarații ale fostilor angajați, care-l acuză de agresivitate.

Încă din 2009, medicul ar fi băgat mâna în fondurile spitalului de 1075 de ori, anunță DIGI24. De exemplu, acesta a plătit din fondurile unităţii medicale achiziţionarea unul balon intragastric pentru o femeie pe care o numea "nepoţica", dar şi o intervenţie chirurgicală la Clinica privată Monza pentru o mătuşă a iubitei sale, scrie Gazeta Sporturilor. Ar fi mers și în 470 de excursii plătite de o firmă care avea contracte cu spitalul și care a fost favorizată pentru a prinde contracte cu Malaxa.

 

 
 
Loading...