Fostul ministru al educației, Daniel Funeriu, agresat într-un club

Ultima actualizare:

    Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Poliția a declanșat o anchetă în urma unui incident petrecut într-un club din Timișoara, transmite Mediafax. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fostul ministru al educației, Daniel Funeriu, ar fi fost agresat de un alt bărbat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Timiș, Ancuța Morariu, a declarat, marți dimineață, că într-un club din Timișoara a avut loc un incident, în noaptea de sâmbătă spre duminică, și că polițiștii s-au autosesizat în acest caz.

”Ne-am autosesizat după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Timișoara a avut loc un incident între mai multe persoane. Acum, se fac verificări. Urmează să verificăm și să vizionăm imaginile de pe camerele de supraveghere. Deocamdată nu am primit și o plângere la Poliție în legătură cu incidentul”, a declarat Ancuța Morariu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, incidentul a avut loc în clubul „Heaven” din Timișoara, unde fostul ministru al educației, Daniel Funeriu, ar fi fost agresat de un bărbat care s-a arătat deranjat de prezența acestuia și l-a împins.

Până în prezent, Daniel Funeriu nu a făcut nici o plângere la Poliție în legătură cu acest incident, având la dispoziție 90 de zile ca termen legal.

Daniel Funeriu nu a făcut nici un comentariu pe acest subiect, până la ora transmiterii acestei știri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net