”Dă-i Doamne minte…”. Este învățătura populară care se potrivește perfect senatorului PSD Liviu Pop, fost ministru al Educației. Acesta a vrut să facă o glumă pe o rețea de socializare, dar aceasta s-a dovedit vulgar și i-a atras un val de reproșuri. UPDATE:După câteva ore, parlamentarul a reacționat, declarându-se mirat de vâlva creată de gluma sa nevinovată.


”Nu am fost deloc vulgar. Am vrut să le spun prietenilor de pe Facebook că plec la muncă. Şi asta am făcut, pentru că acum sunt în Parlament, în Comisia pentru Învăţământ. Am vrut să fiu şi eu glumeţ, nu are legătură cu glumele care se fac pe seama numelui meu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Liviu Pop

„Bună dimineața, prieteni! Eu Plec La Muncă, voi ce faceți?”, a scris Pop în postare, la care a atasat o imagine în care ”Plec la muncă” este scris abreviat, „PLM”. Potrivit antena3.ro, Liviu Pop este celebru pentru gafele sale făcute în spațiul public. În 2016, Liviu Pop a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și a anunțat pe Facebook faptul că s-a operat la…„genunche”. Invitat la o emisiune radio, ministrul a cerut scuze „anticipat” pentru greșelile pe care„le-a făcut”. Altă dată, aflat la deschiderea anului universitar de la Iaşi, Pop a vorbit despre sistemul educaționat din România și a spus că „fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent”

Loading...