Milionarul Cornel Tăbăcaru locuieşte de ani buni în America, acolo unde şi-a mutat întreaga familie, dar şi mare parte din afaceri. Miercuri după-amiază, aceasta a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă şi a ţinut să îi facă un cadou fostului preşedinte al României, Ion Iliescu. Acesta i-a dăruit o revistă, un număr extrem de rar al publicaţiei Time din New York.


Milionarul a explicat de ce este atât de valoros cadoul pe care intenţionează să i-l facă lui Iliescu.

Milionarul Cornel Tăbăcaru i-a făcut un cadou lui Ion Iliescu, în direct, la Happy Hour

CLIIMA20130515_0132_1.jpg

Milionarul Cornel Tăbăcaru i-a făcut un cadou lui Ion Iliescu, în direct, la Happy Hour (captură: PRO TV)

"Acest număr din Time datează din martie 1966 şi îl are pe copertă pe Ion Iliescu. S-a crezut tot timpul că există un astfel de număr în arhiva publicaţiei Time de la New York. Nimeni nu bănuia că un nebun a păstrat în pod vreo revistă din aceasta", a spus omul de afaceri.

Cornel Tăbăcaru a povestit şi cum a intrat în posesia acestei reviste atât de speciale, pentru care i s-au oferit câteva mii de euro de către colecţionari.

Aceasta este revista pe care Tăbăcaru i-a dăruit-o preşedintelui Ion Iliescu

CLIIMA20130515_0131_1.jpg

Aceasta este revista pe care Tăbăcaru i-a dăruit-o preşedintelui Ion Iliescu (captură: PRO TV)

"Eu am făcut rost de această revistă, care este extrem de rară. Am câştigat-o la o licitaţie. Mi s-au oferit pe ea câteva mii de dolari, dar nu am dat-o. Am trei variante cu această revistă: să o păstrez eu, să o donez unui muzeu sau să o donez domnului Iliescu. În această revistă scrie că Ion Iliescu a fost promotorul relaxării sub regimul communist. Dacă ceea ce susţinea dânsul s-ar fi urmat, România ar fi avut altă soartă", a mărturisit acesta.

Omul de afaceri a dezvăluit şi ce a decis să facă cu revista de colecţuie, până la urmă. "Îi voi dărui această revistă domnului Ion Iliescu, pentru că dânsul o merită cel mai mult. Mâine dimineaţă, revista va fi pe masa biroului său", a asigurat Tăbăcaru.

 
 
Loading...