Fostul principe Nicolae, implicat într-un accident rutier în Bucureşti

Ultima actualizare:

    Fostul principe Nicolae a fost implicat într-un accident rutier Foto:Arhivă Click!
Fostul principe Nicolae a fost implicat într-un accident rutier Foto:Arhivă Click!

Fostul principe Nicolae a fost implicat într-un accident rutier în dimineaţa zilei de 22 mai, în Bucureşti. Coliziunea a avut loc pe DN1. Cel care a relatat incidentul a fost bărbatul care conducea maşina de care fostul principe s-a ciocnit. Şoferul a oferit detalii referitor la accident şi la atitudinea pe care fostul pricipe ar fi avut-o la scurt timp după producerea incidentului.

Accidentul a fost confirmat de surse din cadrul poliţiei, iar conflictul a fost soluţionat amiabil, deşi mesajul iniţial scris de şoferul implicat în accident nu părea să transmită adeloc o atitudine prietenoasă. 

“[Vă rog share – caut martorii unui accident] Acum jumătate de oră am avut parte de un tratament ‘regal’. Pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul către oras, am fost lovit de această mașină. Lovitură minoră, că traficul era blocat, dar suficient cât să nu mai pot deschide portbagajul. Nu am remarcat inițial îndoitura capotei așa sus, căutam lovitura mai jos, pe plăcuța de înmatriculare. Dar mi s-a sesizat de către pasagerii mașinii de pe banda alăturată, o mașină roșie. Șoferul BMW-ului din imagine, care ulterior s-a recomandat Nicolae de Roumanie, a spus că el nu a cauzat această pagubă, că eu aveam demult acea lovitură, că a remarcat-o înainte să mă lovească, și a plecat. Acum voi face reclamație la Poliția Daune ușoare, îl vor căuta pe Principe, așa e procedura. Dar aș avea nevoie sa îi găsesc pe martorii din mașina roșie, de lângă mine. Vă rog, share!!!”, a scris bărbatul pe pagina personală de Facebook. 

Din primele cercetări, este vorba de nerespectarea distanţei între autoturisme, vinovat fiind al doilea şofer, relatează Mediafax. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net