Fostul principe Nicolae, pregătiri intense pentru nuntă: «Vom avea oaspeți de seamă»

Ultima actualizare:

    Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria BinderFoto Facebook
Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria BinderFoto Facebook

Deși toată lumea a fost absorbită de nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, fostul principe Nicolae își pregătește la rândul lui evenimentul din septembrie unde el și logodnica lui, Alina Maria Binder, vor deveni soț și soție. Nunta va avea loc la Sinaia și vor avea în jur de 250 de invitați veniți din mai multe țări.

Conform știrileprotv.ro, în cadrul unei degustări de vinuri, cei doi viitori soți au mărturisit că vor alege în jur de patru tipuri de vin pentru nunta lor pentru a fi potrivit cu orice fel de mâncare. “Harry şi Meghan sunt un simbol pentru tinerii şi viitorul Angliei până la urmă. E o nuntă fără obligaţii şi au avut libertatea să-şi aleagă invitaţii, au aproape prietenii şi cunoscuţii. Le urăm “Casa de piatră” şi suntem foarte fericiţi pentru ei! Le dorim multă fericiră şi suntem emoţionaţi pentru ei ca şi noi vom trece prin acest moment în următoarele luni″, au declarat cei doi conform sursei citate mai sus. 


    Fostul Principe Nicolae și viitoarea soțieFoto Facebook
Fostul Principe Nicolae și viitoarea soțieFoto Facebook

Cei doi vor să aibă parte de distracție, astfel că, la nunta lor se va dansa mult. Au emoții, dar așteatpă cu nerăbdare acel moment. “Da, vrem ca toată lumea să se distreze. Am emoţii dar abia aştept ziua. Fiecare fată visează la ziua nunţii, dar nu mi am imaginat că fi atât de spectaculoasă”, a declarat Alina. 

Viitoare mireasă își dorește o rochie simplă care să pună în evidență toate detaliile.“Sunt detalii subtile, vreau să se regăsească nişte elemente tradiţionale, dar o să fie o rochie clasică”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net