Fostul principe Nicolae și Alina Binder se căsătoresc pe 30 septembrie. Iată programul evenimentului

Ultima actualizare:
Acesta este programul nunţii fostului principe Nicolae cu aleasa inimii sale, Alina Binder
Acesta este programul nunţii fostului principe Nicolae cu aleasa inimii sale, Alina Binder

Fostul principe Nicolae şi aleasa inimii sale, Alina Binder, se vor căsători duminică, 30 septembrie, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Iată care este programul mul oficial al evernimentului.

Ultimele pregătiri pentru ziua cea mare se desfăşoară potrivit planurilor. Peste 200 de persoane vor participa la nunta fostului principe cu cea care îi va fi soţie, Alina Binder. Din nefericire, cei pe care fostul pricipe şi i-ar fi dorit de naşi, principesa Margareta şi Radu Duda vor fi marii absenţi, căci ei au refuzat să răspundă invitaţiei. Mai mult dercât atât, ar fi returnat-o nepotului regelui Mihai fără măcăr să o fi deschis pentru a citi rugămintea viitorilor soţi. 

În luna iunie, fostul principe Nicolae făcuse o afirmaţie surprinzătoare care nu s-a concretizat însă. El afirmase că Custodele Coroanei, Principesa Margareta le va fi naşă de cununie. Nepotul regelui Mihai a afirmat atunci că este optimist în ceea ce privește prezența principesei Margareta la nuntă și acceptul acesteia de a deveni nașă.

Programul oficial al nunţii fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Cununia va începe la ora 14.30 şi va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar publicul nu va avea acces. Ceremonia religioasă va fi oficiată de un sobor de preoţi, conduşi de către IPS Calinic, Arhiepiscopul de Argeş şi Muscel. În ciuda faptului că publicul nu va avea acces la ceremonie, acesta poate fi martor la cele întâmplate, căci în curtea lăcaşului de cult va fi amplasat un ecran de mari dimensuni. 

Inelul de logodnă primit de Alina Binder de la fostul principe Nicolae conţine un safir impresionant
Inelul de logodnă primit de Alina Binder de la fostul principe Nicolae conţine un safir impresionant

După cununie, Nicolae şi Alina se vor îndrepta într-o caleașcă spre Casinoul din Sinaia. În jurul orei 16:30, tinerii căsătoriți vor saluta publicul din balconul clădirii construite la inițiativa Regelui Carol I.

Cuplul va fi însoţit pe tot parcursul drumului de către ansamblul Junii Braşovului, de grupuri folclorice dar şi de toţi românii care doresc să ia parte la acest eveniment, informează Digi24. 

Ce a scris fostul pricipe pe inelul de logodnă oferit Alinei Binder

Pe 21 august, Prințul Nicolae a anunțat logodna cu Alina Binder printr-un comunicat de presă, iar inelul pe care i l-a oferit a fost unul cu de o frumusețe rară. De o eleganță aparte și având un safir de o dimensiune mică, inelul oferit Alinei este o dovadă de rafinament estetic. La scurt timp după cererea în căsătorie, Regele Mihai I i-a transmis un mesaj de felicitare nepotului său și a adăugat că decizia de a-l elimina din linia succesiuni se va menține și după ce fostul principe se va căsători cu Alina Binder. 

Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe
Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe

Inelul de logodnă ales pentru  mireasă este unul din safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi  în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

Cine este Alina Binder?

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a anunţat pe 21 august că se va căsători cu Alina-Maria Binder, o tânără discretă, pasionată de aviaţie. Alina Binder este la fel de discretă precum fostul principe și nu se cunosc foarte multe informații depre trecutul ei, care nu pare să fie unul tumultos. Totuși, în trecut a atras atenția presei datorită relației pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul fostuluico-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Alina și Sebastian au trăit o poveste de dragoste timp de 6 ani, dar legătura a luat sfârșit, potrivit Adevărul.


    Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe
Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe

Principele Nicolae, dezmoştenit în 2015

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.

În ultimele zile de viață ale Regelui Mihai, când Nicolae a vrut să-l viziteze ca să-și ia rămas-bun, dar n-a fost lăsat, prințul a spus că niciodată nu i s-a spus care a fost motivul dezmoștenirii sale și că nici n-a primit vreodată vreo hârtie oficială.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net