Marius Dănuţ Caraşol, fost preşedinte al Transelectrica, şi-a falsificat diploma de absolvire a facultăţii, deşi nu a finalizat niciodată studiile. Pe 19 septembrie a fost revocat din funcție, iar de atunci a dispărut.


Marius Dănuţ Caraşol, fostul preşedinte al Directoratului Transelectrica.ro, a scris atât în CV-ul oficial, cât şi în biografia publicată pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că „este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti”. Însă diploma este falsă și nu și-a terminat studiile. Pe 19 septembrie, a fost revocat din funcție și de atunci nu a mai fost văzut.

Fostul şef Transelectrica a dispărut

Marius Dănuț Caraşol, fostul preşedinte al Directoratului Transelectrica, acuzat că şi-a falsificat diploma de inginer, este în continuare de negăsit, a declarat Mircea Coşea, preşedintele Consiliului de Supraveghere al companiei.

„Nu l-am mai întâlnit pe domnul Caraşol din ziua plecării, nu mai ştiu nimic despre dânsul. Deocamdată nu există nici un fel de pericol în legătură cu actele semnate de domnia sa. Deocamdată. Nu ştiu în continuare”, a declarat Mircea Coșea, președintele Consiliului de Supraveghere Transelectrica, citat de adevarul.ro.

Universitatea Politehnica Bucureşti a confirmat că diploma este falsă, deoarece Marius Caraşol a urmat cursurile facultăţii, dar nu a finalizat niciodată studiile. Parchetul General s-a autosesizat şi verifică dacă există fapte de natură penală. Şi conducerea Transelectrica a decis formularea unei plângeri penale împotriva lui Marius Caraşol.

Citește și:

Adrian Iacob, fostul rector al Academiei de Poliţie, impostor? Rămâne fără titlul de doctor

Raport: Gabriel Oprea a plagiat în teza de doctorat. Rămâne fără titlu?

 
 
Loading...