FOTO În ce condiţii de lux operau medicii şpăgari!

Ultima actualizare:

    La inaugurare,  unul dintre  angajaţii spitalului a  prezentat secţia ATI (Fotografii: Click!)
La inaugurare, unul dintre angajaţii spitalului a prezentat secţia ATI (Fotografii: Click!)

Medicii şpăgari transformaseră Spitalul de Arşi din Capitală în propria clinică de chirurgie estetică. Aici, doctorii dispuneau de o aparatură ultimul răcnet şi de condiţii excepţionale pentru pacienţi, ţinând cont că unitatea a fost modernizată cu trei milioane de euro.

Doi ani a fost în renovare Spitalul de Arşi din Bucureşti, din 2007 până în februarie 2009, când a fost redeschis cu mare fast de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. În clinică, s-au investit, la vremea respectivă, trei milioane de euro.

O treime din bani a fost asigurată de Banca Mondială, iar restul de Primăria Sectorului 1. Adică, de locuitorii din această zonă, plătitori de taxe şi impozite.

Spitalul a fost redeschis în 2009

simeon stalpnicul png

Sălile de operaţie şi secţia ATI au fost dotate cu aparatură de ultimă generaţie, saloanele, cu mobilier modern şi sofisticat, iar clădirea, veche de peste 50 de ani, a fost consolidată, fiind adusă la coeficientul corespunzător de asigurare seismică. Pe scurt, Spitalul de Arşi a fost adus la standarde europene, fiind singurul centru-pilot specializat să trateze cazuri-limită, fie că vorbim despre arsuri profunde sau de chirurgie reparatorie de mare fineţe, din România.

simeon stalpnicul png

Un loc numai bun de făcut bani pentru unii dintre medicii de aici, care au înţeles să folosească spitalul şi dotările acestuia pentru a se îmbogăţi.

Băile şi sala de mese au fost complet renovate

simeon stalpnicul png

Trei dintre ei, respectiv managerul Vitalie Stan, doctoriţa Cristina Isac şi şeful secţiei Chirurgie Plastică, Nicolae Antohi, au ajuns, sâmbătă, după gratii. Alţi şase medici sunt cercetaţi sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, medicii internau cu diagnostice false diverşi pacienţi cărora le efectuau operaţii estetice, pentru care primeau şpăgi între 450 şi 3.400 de euro. Apoi, în baza diagnosticelor false, medicii decontau la casa de asigurări de sănătate intervenţiile. Potrivit anchetatorilor, casa de asigurări deconta aproape 5.000 de lei pe operaţie.

Medicii şpăgari, vacanţe de lux pe banii asiguraţilor

Incredibil! Stenograme din cazul scandalului silicoanelor de la Spitalul de Arşi: «N-am fost atent unde a băgat banul»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net