FOTO Epava avionului în care şi-au pierdut viaţa doi oameni este tăiată în bucăţi

Ultima actualizare:
Avion Iovan accident aviatic (FOTO MEDIAFAX)
Avion Iovan accident aviatic (FOTO MEDIAFAX)

Avionul prăbuşit în Apuseni, pe teritoriul comunei Horea, este scos pe bucăţi din pădurea de pe Vârful Petreasa. Anchetatorii nu au altă variantă datorită reliefului accidentat şi a condiţiilor meteo nefavorabile, informează adevarul.ro.

La faţa locului sunt prezente forţele ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Alba şi Cluj, care, cu ajutorul utilajelor specifice, taie aeronava în bucăţi.

Iniţial s-a încercat ridicarea de la sol a unui elicopter special, cu ajutorul căruia să se transporte aeronava prăbuşită. Din cauza condiţiilor meteo şi a terenului accidentat, acest lucru a devenit imposibil.

Prin urmare, anchetatorii au luat decizia tăierii avionului în bucăţi şi transportul componentelor cu ajutorul unui tractor până în centrul comunei Horea. De aici, vor fi preluate de autovehicule speciale care le vor transporta pentru continuarea cercetărilor.

La faţa locului se află şi reprezentanţi ai Autorităţii Aeronautice Civile. Avionul, care efectua o cursă medicală de la Bucureşti la Oradea, a forţat aterizarea într-o pădure de la graniţa judeţelor Cluj, Alba şi Bihor, luni seară. La bord se aflau patru doctori, o rezidentă şi doi piloţi, care urmau să aducă în Bucureşti mai multe organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa din cauza leziunilor şi a frigului pe care l-au îndurat până la sosirea salvatorilor.

Avionul prăbuşit în Apuseni: 5 întrebări în cazul tragediei din munţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net