FOTO EXCLUSIV Bitang şi Belu, prânz romantic la volan

Ultima actualizare:

    Bitang a decojit  şi tăiat salamul cu  mănuşi chirurgicale  pe mâini (fotografii: Blitz)
Bitang a decojit şi tăiat salamul cu mănuşi chirurgicale pe mâini (fotografii: Blitz)

Cuplul Mariana Bitang-Octavian Belu întoarce toate privirile pe stradă, cei doi antrenori de gimnastică fiind foarte îndrăgiţi. De data aceasta, însă, nu numai celebritatea i-a scos în evidenţă, ci şi faptul că au luat masa în maşină, cu salam şi ceapă.

E greu să nu-i observi atunci când dai nas în nas cu ei, întrucât performanţele lor în lumea gimnasticii sunt mega-cunoscute. Gimnaştii antrenaţi de Mariana Bitang (52 de ani) şi Octavian Belu (62 de ai) ne-au ţinut de multe ori cu sufletul la gură şi ne-au adus multe bucurii, aşa încât cei doi antrenori au devenit celebri pe plan mondial. Tocmai de aceea aparatele de fotografiat sunt adesea îndreptate spre ei.

De curând, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi soţi la un hypermarket din nordul Capitalei. În timp ce Octavian Belu a luat căruciorul de cumpărături şi a intrat în magazin, soţia sa l-a aşteptat nerăbdătoare în maşină.

Octavian Belu a făcut repede cumpărături, timpîn care soţia a stat în maşină

simeon stalpnicul png

Antrenorul i-a înmânat Marianei Bitang salamul şi cuţitul

simeon stalpnicul png

După aproximativ 20 de minute, antrenorul a ieşit cu căruciorul plin şi s-a îndreptat spre maşină. A aşezat bagajele în portbagaj, apoi...stupoare...şi-a tras pe mâini o pereche de mănuşi chirurgicale, a luat un cuţit, un salam şi o ceapă şi s-a urcat în maşină.

Înainte, însă, i-a dat şi soţiei mănuşi "protectoare". Odată echipată, Mariana Bitang a luat salamul şi a început să-l taie tacticos. Apoi, a porţionat şi ceapa şi s-au pus amândoi pe înfulecat. Cu siguranţă erau tare flămânzi, de n-au mai avut răbdare să ajungă acasă pentru a lua prânzul.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net