FOTO EXCLUSIV Borcea face afaceri şi din închisoare!

Ultima actualizare:

    Soţia lui Borcea le dă indicaţii  angajaţilor de pe şantierul din Crângaşi (Fotografii: Blitz)
Soţia lui Borcea le dă indicaţii angajaţilor de pe şantierul din Crângaşi (Fotografii: Blitz)

Lui Cristi Borcea îi merge bine în afaceri, chiar dacă se află după gratii. Soţia lui, Alina Vidican, se ocupă de tot, inclusiv de construcţii. Tânăra face pe şeful de şantier la clădirea care se ridică în curtea Ştrandului Dâmboviţa, din Capitală.

A plâns zile în şir, nu a pus geană pe geană nopţi întregi, când şi-a văzut bărbatul la puşcărie. Acum, însă, a lăsat suferinţa deoparte şi merge mai departe. Conştientă că nimeni nu o poate ajuta, Alina Vidican (29 de ani) a preluat toate afacerile soţului ei.

După ce a coborât din luxosul Porsche Panamera, Alina a mers fără probleme prin praful de pe şantier

simeon stalpnicul png

Altfel, risca să intre în faliment. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe tânără în timp ce verifica şantierul deschis la Ştrandul Dâmboviţa, pe care Cristi Borcea (46 de ani) l-a concesionat în 2010.

simeon stalpnicul png

Alina a fost întâmpinată de o echipă de ingineri, care i-au arătat cum decurg lucrările. Îmbrăcată într-un trening şi încălţată cu o pereche de ghete sport, aceasta s-a plimbat prin tot şantierul şi le-a dat indicaţii preţioase muncitorilor.

simeon stalpnicul png

Sursele noastre spun că în curtea ştrandului se ridică două corpuri de clădire: unul cu două etaje, plus terasă, iar un altul cu un singur nivel.

"Se construieşte un ballroom, un centru de evenimente cu două săli mari, care se pot împărţi, şi un loc de joacă pentru copii. Lucrările au început anul trecut în septembrie şi vor fi gata pe 15 mai. Cine va dori să facă nunta sau botezul aici în vara asta poate să vină să discute", ne-au spus cei implicaţi în proiect.

Borcea a început să investească în afacerile cu ştranduri, în urmă cu aproximativ şase ani. Primul concesionat de la Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti a fost Ştrandul Moghioroş, din Drumul Taberei,care acum se numeşte Complexul Magic. Iar în 2010 a luat şi Dâmboviţa, din Crângaşi, cunoscut de bucureşteni sub numele de Ciurel. Acesta este, de fapt, cel mai profitabil loc estival, din Capitală.

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în "Dosarul Transferurilor". Prima lună și-a ispășit-o la Poarta Albă, iar zilele trecute a fost mutat la Penitenciarul Slobozia. Averea lui este estimată la 80 de milioane de euro. Fostul acționar de la Dinamo a mai băgat bani într-o firmă de distribuție a gazului lichefiat şi într-un restaurant de fițe din Miami.

FOTO Borcea și frații Becali, mutați de la Poarta Albă. Uite în ce condiții vor sta!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net