Pentru o femeie însărcinată cumpărăturile devin o pacoste. Mai ales atunci când trebuie să care după ea sacoşe întregi. Cum Marian Vanghelie nu-i mai este aproape ca să o ajute, Oana Mizil apelează la angajaţi.


Este gravidă în patru luni, a luat câteva kilograme în plus, astfel că nu se mai poate deplasa ca pe vremuri, când avea un trup de invidiat. Când iese la shopping, fostul deputat Oana Mizil (39 de ani) are nevoie neapărat de ajutoare. Şi cum iubitul său, Marian Vanghelie (47 de ani) se află în Arestul Central al Capitalei, din 14 martie, pentru cel puţin 30 de zile, apelează şi ea la cine poate. Cei care au ajutat-o la căratul sacoşelor au fost menajera filipineză, dar şi şoferul personal.

oana_mizil_gravida_menajera_blitz.jpg

Menajera filipineză a aranjat cumpărăturile în portbagaj
Foto: Blitz

Aceştia au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, miercuri la prânz, în Piaţa Floreasca din Capitală. Au cumpărat o groază de fructe, legume de primăvară, dar şi câteva brânzeturi. Oana nu a pus mâna pe nimic.

sofer_oana_mizil_gravida_blitz.jpg

Şoferul personal a cărat sacoşele
Foto: Blitz

A aşteptat ca sacoşele să fie aranjate frumos în portbagajul luxosului bolid, după care s-a urcat pe bancheta din spate. Pe lângă faptul că se menajează, frumoasa brunetă mănâncă ecologic, pentru ca viitorul ei băieţel să vină pe lume sănătos tun, peste doar cinci luni. Marian Vanghelie nu se poate bucura pe deplin de faptul că va deveni tată pentru a doua oară.

marian-vanghelie_arest_capitala.jpg

Primarul este în arest de 6 zile

E închis în celulă, fiind acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Acesta ar fi al doilea copil al primarului sectorului 5, care mai are un băiat cu fosta lui soţie, pe Alexandru Vanghelie (20 de ani). 

 
 
Loading...

Alte articole