FOTO EXCLUSIV Copos a plecat în cârje să cumpere parfum

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

George Copos a reuşit să stea în umbră în ultima perioadă. A renunţat la Rapid şi singurele apariţii recente în public au fost la Curtea de Apel, acolo unde se rejudecă "Dosarul Transferurilor".

Fotoreporterii Click! l-au surprins însă pe omul de afaceri într-o ipostază deloc obişnuită pentru el: la cumpărături pe parfumuri!

"Copos nu poate rezista fără fotbal", spunea fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir. Se pare însă că cel supranumit "Corleone" s-a înşelat. Lui George Copos îi merge bine mersi fără să mai fie implicat la Rapid, dar ieşirea din fotbal a însemnat pentru el şi "dispariţia" din spaţiul public.

Fostul vicepremier şi-a dorit să se ţină departe de lumina reflectoarelor şi a reuşit să se ascundă destul de bine.

După ce a ales un parfum, fostul patron de la Rapid și-a așteptat șoferul în faţa mall-ului

simeon stalpnicul png

Cu toate astea, fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, la cumpărături, la mall-ul din Băneasa. Omul de afaceri, care a fost mereu încruntat, a venit însoţit de şofer, care l-a aşteptat afară, în parcarea din faţa magazinului.

simeon stalpnicul png

Copos a coborât din luxosul bolid ajutându-se de cârje, având în continuare nevoie de susţinere, după operaţia de ligamente suferită la genunchiul stâng. Copos s-a chinut ceva să se mişte cât mai repede, fiind vizibil în grabă.

A intrat la un magazin de cosmetice şi, după o scurtă discuţie cu vânzătoarea, a ales un parfum. L-a plătit, după ce a stat câteva minute la coadă, apoi a ieşit din magazin. George Copos a fost nervos la culme, după ce şoferul nu a apărut la timp să-l întâmpine. A fost nevoie de un telefon pentru a-l face pe angajat să se mişte rapid şi să aducă maşina.

Fotoreporterii Click! au mai surprins un detaliu interesant: Copos nu purta verigheta. Şi asta deşi e căsătorit de 32 de ani. George Copos şi-a cunoscut soţia, pe Cristiana, la film, în primăvara anului 1981. Câteva luni mai târziu au decis să facă pasul cel mare, iar în septembrie s-au căsătorit. Cei doi au o fată, Alexandra (30 de ani), care s-a măritat în vară.

Elena Stoica are pe deget o bijuterie care aduce a verighetă

simeon stalpnicul png

Să fie oare motivul supărării lui Copos faptul că la mâna presupusei sale amante a apărut un inel care seamănă suspect de mult cu o verighetă? Omul de afaceri a negat mereu vehement că ar avea o relaţie extraconjugală cu fosta lui secretară.

Asta, în ciuda faptului că a fost surprins, de Click!, în februarie 2009, în blocul unde locuia la acea vreme Elena Stoica.

Fostul boss de la Rapid s-a apărat atunci, spunând că a vizitat un prieten care locuia acolo. Între timp, Elena a născut o fetită, care are acum doi ani şi zece luni, s-a mutat în afara Bucureştiul şi, recent, a fost pozată de fotoreporterii Click! purtând o bijuterie care seamănă izbitor cu o verighetă.

Click v-a prezentat pe larg detalii despre relaţia dintre cei doi

simeon stalpnicul png

George Copos, în mesajul de adio: "Liga Campionilor vă aşteaptă!"

EXCLUSIV Copos a dat maşina pe bicicletă!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net