FOTO EXCLUSIV Luminiţa Becali, mai tristă ca niciodată

Ultima actualizare:

    Nevasta lui Becali, surprinsă în timp ce  ieşea de la o clinică  medicală din Capitală
Nevasta lui Becali, surprinsă în timp ce ieşea de la o clinică medicală din Capitală

Luminiţei Becali (43 de ani) i se citesc grijile pe faţă! După ce a petrecut pentru prima dată în 30 de ani Sărbătorile fără soţul ei, acum femeia stă cu inima strânsă din cauza problemelor de sănătate ale acestuia.

În scurt timp, Gigi Becali (55 de ani) va fi operat la coloană, iar Luminiţa se interesează deja pentru intervenţia dificilă. Soţia finanţatorului Stelei a fost surprinsă ieri în jurul prânzului în timp ce intra la o clinică medicală particulară din Capitală. Însoţită de o prietenă, Luminiţa a zăbovit ceva vreme înăuntru după care a ieşit îngândurată.

Îmbrăcată complet în negru şi cu chipul livid, Luminiţa şi-a pierdut din strălucirea de altădată. Mai mult, femeia pare să fi pierdut şi-n greutate, de când soţul e după gratii. Sănătatea şubredă a lui Gigi pare a fi şi motivul nopţilor nedormite, cearcănele ei fiind destul de evidente.

simeon stalpnicul png

În timp ce soţia sa stă cu inima strânsă şi se interesează de operaţie la clinicile din Bucureşti, Gigi Becali a fost internat din nou ieri la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, din judeţul Constanţa. Medicii de aici l-au diagnosticat cu hernie de disc cervicală. Tot aici, i s-a permis să poarte gulerul cervical pe care familia i l-a adus, lucru care nu a fost posibil cât timp a stat la Jilava.

simeon stalpnicul png

Latifundiarul stă singur într-o rezervă, care este păzită de un jandarm. Are televizor şi toaletă, iar mâncarea îi este adusă în cameră. El este supus în continuare unor investigaţii, dar deocamdată nu i s-a prescris nici un tratament. Avocaţii lui Gigi fac toate demersurile ca acestă să poată ieşi temporar din închisoare pentru a se opera.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Becali a depus în timpul detenţiei 5 cereri de permisie sau de învoire, dar toate au fost respinse.

Citeşte şi:

FOTO EXCLUSIV Luminiţa Becali, la fel de miloasă ca soţul ei

FOTO Ce abătută e nevasta lui Gigi Becali!

FOTO Soţia lui Gigi Becali, Luminiţa, a tăiat moţul fiului Gabrielei Vrânceanu Firea

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net