FOTO EXCLUSIV «M-am bronzat super bine pe bloc!»

Ultima actualizare:

    Anda (Fotografii: Roberto Sălceanu)
Anda (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Căldură mare încă din primele zile de vară! Au fost chiar şi 35 de grade în vestul ţării. Temperaturile ridicate au scos oamenii la ştrand, la malul mării, la plajă în parcuri şi chiar pe bloc, ca să fie mai feriţi de ochii lumii.

S-a încălzit brusc afară, iar mercurul termometrelor a depăşit, în ultimele zile, 30 de grade Celsius, temperaturi specifice lunii lui Cuptor. Asfaltul din marile oraşe s-a încins, iar aerul a devenit irespirabil.

Aşa că oamenii, mai ales cei din marile oraşe, au căutat să evadeze în locuri mai răcoroase. Norocoşii au plecat deja la mare, unde apa e numai bună pentru îmbăiere, are 21 de grade Celsius. Alţii au ales muntele, unde termometrele n-au indicat până acum mai mult de 25 de grade.

Anda a vrut să-şi bronzeze sânii înainte de a merge la mare

Anda (Fotografii: Roberto Sălceanu)
Anda (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Nici ştrandurile n-au rămas goale. Din contră, bazinele au fost solicitate la maximum, iar pe şezlonguri aproape că nu mai găseai loc. Plajă s-a făcut şi în parcuri, în locurile mai retrase, dar şi pe blocuri, aşa ca Anda, care ne-a spus că preferă să facă topless fără să o deranjeze nimeni.

Din fericire, căldura insuportabilă s-a mai domolit, după ce, marţi seară, a plouat zdravăn în multe zone din ţară, iar temperaturile au revenit aproape de normalul acestei perioade.

Meteorologii spun că, azi, vor fi până la 32 - 33 de grade în sudul Olteniei, iar, de mâine, vin ploi „organizate" care rămân până săptămâna următoare.

„Un ciclon din Marea Mediterană se îndreaptă spre noi. Dacă joi vor fi 28 - 30 de grade, mai mult în sudul Olteniei, şi câteva averse nesemnificative, vineri, vremea devine instabilă. Ne aşteptăm la ploi în reprize, pe toată durata zilei, care se vor menţine în weekend şi săptămâna următoare. Temperaturile vor coborî uşor, sub 30 de grade", ne-a explicat Viorica Dima, meteorolog ANM.

 "Am făcut super plajă pe bloc. Mi-am dat sutienul jos ca să mă bronzez uniform. Nu m-a deranjat nimeni. În plus, de aici am văzut tot oraşul. O să mai repet experienţa asta", ne-a spus Anda (27 de ani), din Bucureşti.

În Hunedoara, copacii au fost puşi la pământ (Foto: adevarul.ro)

furtuna
furtuna

După o zi toridă,marţi, în majoritatea zonelor din ţară, s-au dezlănţuit furtunile. În oraşul Hunedoara, în cartierul Micro 5, mai multe bucăţi de acoperiş au căzut peste maşini, iar, pe strada Eroilor, câţiva castani, vechi de vreo 30 de ani, au fost puşi la pământ. În Sibiu, aceleaşi probleme. Două persoane, tată şi fiu, care circulau pe Calea Şurii Mici, şi-au văzut moartea cu ochii, când un copac a căzut peste maşina lor aflată în mers. Ei au fost scoşi din maşină de pompieri, apoi au fost  transportaţi la spital.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net