Îţi place mâncarea italiană şi eşti fan Al Bano? Vino la Tratoria Felicita! Duminică se deschide la Bucureşti primul restaurant care poartă amprenta celebrului cântăreţ italian de 71 de ani.


Vinurile lui Al Bano, producţie proprie, din sudul Italiei, se vor consuma şi la Bucuresti, într-un local situat în zona Baba Novac. Numele restaurantului, ”Tratoria Felicita”, este dat după o renumită melodie a italianului, ”Felicita”, iar pereţii sunt decoraţi cu numeroase fotografii din viaţa şi cariera lui Al Bano Carrisi, dar şi cu sticle de vin din propria podgorie, pe care o are pe proprietatea sa din Puglia.

Reporterii Click! au vizitat în premieră restaurantul din Baba Novac şi au gustat din preparatele specific italieneşti, servite pe muzica lui Al Bano. Restaurantul nu-i aparţine italianului, ci unui român îndrăgostit de muzica acestuia. Un amic al patronului s-a împrietenit cu muzicianul în urmă cu 30 de ani şi de atunci îl vizitează frecvent la podgoria sa din Italia. Aşa i-a şi venit ideea de a face şi în România un restaurant pe conceptul celui din Puglia. Acolo, Al Bano are un hotel de lux cu piscină, podgorie şi restaurant. O noapte te costă 100 de euro, dar poţi închiria toată locaţia pentru o nuntă de vis. 

5-actu_2-2col.jpg

Restaurantul în care se ascultă muzica lui Al Bano se află într-o vilă cochetă

Tratoria Felicita este singurul lor unde se poate bea vinul realizat de Al Bano în Italia. O sticlă costă de la 35 de lei la 110 lei.  Din meniu poţi alege nişte bruschete pentru aperitiv, de la 12 la 18 lei, continui cu o supă de 12 lei şi neapărat cu paste, care costă de la 18 la 39 de lei. O specialitate de pui sau de porc te costă între 20 şi 28 de lei.

5-actu_3-2col.jpg

fotografii: Sever Gheorghe

 

O sticlă de «Cantica» costă 65 de lei

5-actu_facsimil-1-col.jpg

Click! v-a prezentat moşia lui Al Bano din Italia

 

 

Loading...