FOTO Gigi Becali află azi pedeapsa finală

Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Emoţii mari pentru patronul Stelei. Gigi Becali află astăzi cât mai are de ispăşit din pedeapsă. El a fost adus în urmă cu puţin timp la Curtea de Apel Bucureşti. După ce anchetatorii i-au mai adăugat şase luni la cei trei ani pe care îi are deja de ispăşit, Becali a contestat sporul de pedeapsă.

Avocaţii săi au depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere de anulare a pedepsei invocând faptul că judecătorii din completul care l-au condamnat pe Gigi Becali la închisoare, nu ar fi fost compatibili să-i judece dosarul.

Omul de afaceri Gigi Becali a fost adus la Curtea de Apel Bucureşti marţi dimineaţă în jurul orei 9.20, informează România Tv.

Tribunalul Bucureşti a stabilit, pe 27 iunie, contopirea celor trei pedepse de câte trei ani de închisoare primite de omul de afaceri şi suplimentarea cu şase luni a pedepsei rezultate. Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti judecă recursul la decizia de suplimentare a pedepsei cu şase luni.

În prezent, Gigi Becali este încarcerat la Penitenciarul Jilava. În urma cererii depuse de latifundiar, conducerea Penitenciarului a aprobat luni mutarea lui Gigi Becali la Penitenciarul Poarta Albă. Transferul latifundiarului mai are nevoie însă şi de avizul Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.


    Gigi Becali
Gigi Becali

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net