Trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu se află la Crematoriu, iar procesul de incinerare este în curs. Problema care se ridică acum este ce se întâmplă cu cenușa.


Din câte se pare, rămășițele marelui regizor ar urma să fie depozitate la Cimiterul Bellu, din București, acolo unde înmormântată și mama fostului cineast.

UPDATE. Sora regretatului regizor, Iolanda Nicolaescu, a precizat că urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi depusă în cavoul familiei de la Târgu Jiu, unde va rămâne pentru o perioadă de timp. Iolanda Nicolaescu şi-a exprimat regretul faţă de reacţiile celor care nu au fost de acord cu decizia familiei de a incinera trupul maestrului. "Au urlat, au înjurat, au dat telefon să o ameninţe cu moartea pe Dana şi ea, săraca, nu are nicio vină, tot timpul a stat în spate, nu a ieşit niciodată în faţă, nu are nicio vină", a declarat Iolanda Nicolaescu pentru Antena 3.

Totuși, zona cu pricina, destinată cenușii celor incinerați arată deplorabil, cu pereții scorojiți, cu geamurile de la lăcaș lipsă și cu boscheții în față. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, acolo va fi dusă și cenușa lui Sergiu Nicolaescu.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: