FOTO Imagini de coşmar la Spitalul de Copii din Iaşi: Saloane împuţite şi pereţi plini de mucegai

Ultima actualizare:

    (Foto: bzi.ro)
(Foto: bzi.ro)

Imagini şocante în spitalul de copii din Iaşi. Micuţii stau în saloane mizerabile: pe pereţi este mucegai, mobilierul este stricat iar geamurile sunt lipite cu leucoplast. Părinţii sunt îngroziţi şi se tem că îşi pot lua copiii acasă mai bolnavi decât i-au adus.

Este greu de descris în cuvinte cum pot să arate unele încăperi ale Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iaşi. În unele locuri nu s-a mai făcut igienizare de 44 de ani, cu toate că este obligatoriu să se realizeze măcar o dată pe an.

Aripa dreaptă a Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi pare a fi desprinsă din filmele de groază. Prima impresie este aceea că ai pătruns într-o clădire abandonată aflată într-un avansat stadiu de degradare, potrivit bzi.ro. Până şi varul de pe pereţi este de la inaugurarea unităţii medicale, din anul 1970.Ferestrele din lemn sunt bătute în cuie, ca sa nu cadă. Ferestrele din sticlă nu au mai fost şterse de ani de zile, cu excepţia părţii exterioare, curăţată de apa de ploaie.

"De ce mă întrebaţi pe mine? Eu sunt manager de şase luni. Spitalul nu arată aşa de şase luni, de când sunt eu manager. De ce nu mă întrebaţi ce am făcut eu în aceste luni?", a declarat dr. Radu Terinte, manager la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iaşi.

Foto:bzi.ro
Foto:bzi.ro

Foto:bzi.ro
Foto:bzi.ro

Foto:bzi.ro
Foto:bzi.ro
image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net