Doi cetățeni constănțeni au fost amendați de Poliție în urma unei altercații avute în trafic. Un bărbat, apropiat al clanului Spaniolul, a aruncat cu ouă din limuzina unei femei, fosta nevestă a unui afacerist foarte cunoscut în oraş.


Miercuri, 28 octombrie, Maria Done, patroana hotelului Astoria din Mamaia şi fosta soţie a lui Viorel Done (patronul chioşcului Dovi de pe Bulevardul Tomis colţ cu strada Tudor Vladimirescu, cercetat pentru contrabandă cu ţigări şi băuturi, netimbrate), a fost urmărită şi atacată cu ouă de Stila Sarafu, un interlop cu mai multe dosare penale la activ şi condamnări cu închisoarea. 

Femeie din Constanța, atacată în trafic cu ouă

Femeia a filmat întreaga scenă, explicând cum s-a ajuns aici, iar poliţia s-a autosesizat, la apariţia publică a imaginilor.  „În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanţa, vă comunicăm următoarele:      

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002).

De asemenea, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii“, a comunicat Poliţia Constanţa.

Vezi video-ul întâmplării pe Adevărul!

 

 
 
Loading...