FOTO Pictorial cu Elena Udrea însărcinată în luna a șaptea

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este însărcinată cu primul ei copil, iar tatăl este Adrian Alexandrovfoto: arhivă personală
Elena Udrea este însărcinată cu primul ei copil, iar tatăl este Adrian Alexandrovfoto: arhivă personală

Elena Udrea revine în prim-planul atenției publice, realizând un pictorial pentru Revista Viva, așteptând emoționată venirea pe lume a fiicei ei, Eva Maria.

Credea că o să fie cea mai puternică femeie din România, însă a fugit în Costa Rica de teamă să nu fie prinsă de justiție în dosarul de corupție în care este condamnată. La mii de kilometri depărtare, Elena Udrea încearcă să-și construiască o viață nouă în jurul viitorului copil, cu sprijinul lui Adrian Alexandrov, noul ei iubit, în condițiile în care este condamnată la 6 ani de închisoare printru implicarea sa în Dosarul Gala Bute. Viva a publicat coperta numărului următor al revistei. Puteți citi articolul complet aici.

Elena Udrea a trecut prin momente grele atunci când a pierdut unul dintre cei doi copii, dar a ales să vadă partea bună a lucrurilor. Chiar dacă nu va avea gemeni, fosta blondă de a Cotroceni se bucură că în patru luni își va strânge în brațe fetița, pe care intenționează să o boteze Eva Maria. ”Elena și Adrian au decis ca micuța să poarte numele de Eva Maria. Eva le-a plăcut lor, iar Maria pentru că viitoarea mămică a ținut ca fiica ei să poarte numele bunicii”, a mărturisit o amică de-a cuplului. 

”Micuța o să se nască pe la sfârșitul lunii octombrie. Nașterea e programată între 25 și 30 octombrie. Nașii nu i-am stabilit, încă ne mai gândim. Nu am plănuit nimic legat de botez pentru că nu este sigur dacă Elena rămâne acolo sau se va întoarce în țară”, a declarat Adrian Alexandrov, în urmă cu o lună. 

Ce alte dosare mai are Elena Udrea

  • În dosarul Hidroelectrica, Elena Udrea a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor, alături de omul de afaceri Dan Andronic, acuzat de mărturie mincinoasă. Udrea este acuzată că a cerut cinci milioane de dolari - din care a primit 3,8 milioane - de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu, pentru ca în schimb să intervină pentru menţinerea contractului între Hidrolectrica şi firma acestuia.
  • În dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, Elena Udrea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului la acea dată, este acuzată că, în perioada octombrie – noiembrie 2009, l-a determinat pe Gheorghe Nastasia, la acea vreme secretarul general al ministerului, să ceară şi să primească suma de aproape un milion de lei de la un om de afaceri, în schimbul asigurării plăţii unor contracte pe care societatea respectivă le avea în derulare. Alături de Elena Udrea, în acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată Ioana Băsescu, Dan Andronic, Gheorghe Nastasia, Victor Tarhon şi Silviu Wagner.
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net