FOTO/VIDEO Camelia Potec, implicată între-un accident rutier! Ion Ţiriac, martor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Camelia Potec a fost implicată într-un accident rutier, pe Calea Floreasca din Capitală. Un scuterist a fost rănit şi transportat la spital iar Ion Ţiriac a fost martor la tot incidentul.

La volanul maşinii care a lovit scuterul se afla Camelia Potec. Ion Ţiriac a fost martor al accidentului, el aflându-se în maşina din spatele sportivei. Camelia a fost testată pentru alcoolemie, însă rezultatul a fost negativ, anunţă RTV.

Tânărul care se afla pe scuter a fost rănit uşor şi a fost dus de SMURD la Spitalul Floreasca.

El se află în stare stabilă şi era conştient atunci când a fost luat cu ambulanţa şi trimis la un spital din Capitală, pentru investigaţii amănunţite.

"Nu s-a asigurat şi i-a ieşit în faţă, ca de fiecare dată. Noi, care suntem pe motoare, nu ne vede nimeni. Nu te vede, nu se uită nimeni la tine (...) I-au pus ceva la gât, picioarul îl doare", a declarat un martor, anunţă sursa citată.

"A fost un impact produs între un autoturism marca Mercedes şi un scuter, al cărui conducător a ajuns la spital. La volan se afla o femeie, personalitate publică. Deocamdată a început cercetarea la faţa locului - urmează ca în scurt timp să avem şi o concluzie. Accidentul s-a produs la intersecţia Calea Floreasca cu o străduţă adiacentă, de pe care ieşea autoturismul", a declarat Ioana Stancu, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

"Din primele verificări se poate spune că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Starea victimei este una destul de bună, el suferind numai răni uşoare. La volan se afla Camelia Potec, a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Ea va fi audiată la sediul poliţiei" a mai spus Stancu Ioana.

"Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulă, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital", a spus Ion Ţiriac, potrivit Gândul.

VIDEO

CAPTURI FOTO RTV

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net