Fugărită cu maşina prin benzinărie de un client nervos

Ultima actualizare:

Incredibil! O angajată de la o benzinărie a fost fugărită cu maşină prin staţia peco de un şofer nemulţumit. S-a întâmplat, zilele trecute, la Braşov. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul la psihiatrie.

Vasile Bratu, un braşovean în vârstă de 38 de ani, a oprit în dimineaţa zilei de 19 aprilie la o staţie peco din Braşov să alimenteze, însă la casa de marcat nu i-a funcţionat cardul. După un schimb de replici cu vânzătoarea, s-a reîntors în maşină, fără să plătească. Vânzătoarea s-a luat după el, să îi ceară banii, însă bărbatul a lovit-o cu portiera, după care a început să o alerge cu maşina prin staţia peco. “Persoana cercetată s-a întors la maşină şi a lovit-o pe victimă cu maşina. A călcat-o cu anvelopa pe picior”, a explicat procurorul Adrian Aldea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Agresorul, acuzat de tentativă de omor

Scena, desprinsă parcă dintr-un film de acţiune, s-a petrecut sub privirile stupefiate ale celor opriţi la pompe. Mai ales că bărbatul, în goana lui, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în zona terasei staţiei peco. Martorii au sunat la 112, iar bărbatul a fost imobilizat de poliţişti. Dosarul a fost preluat de procurori, care îl acuză pe Vasile Bratu de tentativă de omor şi alte violenţe. La două zile după incident, judecătorul a decis că bărbatul prezintă un pericol public şi a fost internat la secţia de psihiatrie.  Asta pentru că anchetatorii merg şi pe varianta că bărbatul nu avea discernamant în momentul când l-a apucat furia. 

Femeia lovită a avut nevoie de două zile de spitalizare, iar acum se află în afara oricărui pericol. 

Meseria de vânzătoare nu-i deloc uşoară

  • Mai 2014. Vânzătoare bătută pentru o cafea de 1 leu. Jandarmii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină la un magazin de pe strada Împăratul Traian, unde o persoană a sesizat producerea unei altercaţii între o vânzătoare şi o clientă. Agresoarea, o femeie de 34 de ani, a vrut să cumpere o cafea de la un automat aflat în incinta magazinului, dar, după ce a introdus banii, nu a mai primit produsul selectat. Din acest motiv, a luat-o la rost pe vânzătoare şi, într-un moment de neatenţie a acesteia, când era ocupată să servească un alt client, a lovit-o cu pumnul în bărbie.
  • August 2015. Tot în Botoşani, o altă vânzătoare a ajuns să fie trasă de păr şi lovită de un client beat, care s-a ales apoi cu dosar penal. Iniţial, jandarmii au fost chemaţi prin 112 pe bd. Mihai Eminescu, unde o femeie a reclamat că e înjurată de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului. Omul a fost potolit de oamenii legii şi amendat cu 200 de lei. La ora 23.00, un alt echipaj de jandarmi a fost chemat în zona centrală a oraşului pentru că o vânzătoare de la un chioşc era bătută de un client. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că era vorba despre acelaşi agresor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net