Funcționarul care i-a dat medicului cu 8 clase dreptul să opereze a fost sancționat!

Ultima actualizare:

    Matthew Mode a operat zeci de paciențiFoto: Facebook
Matthew Mode a operat zeci de paciențiFoto: Facebook

Cazul medicului fals Matthew Goode este anchetat de Colegfiul Medicilor, de procurori, dar și de Ministerul Sănătății. Italianul cu opt clase s-a dat drept chirurg plastician și a efectuat intervenții pe mai mulți pacienți, în clinicile private din București.

Colegiul Medicilor a început o verificare a tuturor centrelor private în care lucreaz medici din străinătate și a sesizat parchetul. Pe numele său real Matteo Politi, doctorul fals a primit codul de parafă pe 23 martie 2018, de la Biroul de Informatică și Biostatică Medicală.

Funcționarul public care i-a dat codul de parafă a fost mutat disciplinar

În urma dezvăluirilor apărute în presă, conducerea instituției a demarat o anchetă internă și a sesizat în conformitate cu prevederile legilor în vigoare Comisia de disciplină de la nivelul DSPMB, pentru a analiza modul în care funcționarul public din cadrul biroului a soluționat solicitarea lui Matteo Politi, potrivit stirileprotv.ro.

„Menţionăm că funcţionarul public a fost mutat disciplinar, urmând că până la finalizarea cercetărâi disciplinare să-şi desfăşoare activitatea în cadrul altui compartiment”, a anunțat DSPMB, într-un comunicat de presă.

Matthew Mode să lăuda că e absolventul unei universități presitgioase

Matteo Politi avea un CV impresionant. Falsul chirurg se lăuda că absolvise universități prestigioase, însă în realitate are opt clase, iar în țara lui a fost valet de parcare. Matthew Mode nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz.

Ministru Sănătății Sorin Pintea a declarat, marți (5 februarie), că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic și că acestuia i-a fost permis să opereze în mod ilegal. 

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net