S-au închis școlile devreme, patronii i-au lăsat pe salariați să plece încă de la ora 15.00, iar de aici au început să curgă toate problemele. Cum oamenii s-au grăbit, ieri, să ajungă acasă, Capitala s-a blocat. Și colac peste pupăză, furtna s-a dovedit a fi o răpăială de vară. Ca să-i dea o lecție primarului Gabriela Firea, pentru spaima inutilă pe care a semănat-o, bucureștenii au trecut la ironii.


După o furtună care nu a făcut ravagiile la care se aşteptau autorităţile din Bucureşti, ”vijelia” s-a mutat în mediul virtual. O ploaie de mesaje și imagini haioase au inundat reţelele de socializare.

2.jpg

furtuna ras glume manelist vali vilejie
Vali Vijelie a devenit și el subiect de glume, datorită numelui pe care-l poartă
Bucureștenii cu imaginație au creat scenarii apocaliptice, în antiteză cu vremea de afară. Hotelul Intercontinental stă să se prăbușescă, autobuzele sunt răsturnate. Ce să mai, Capitala este un oraș-ruină. Iar furtuna de râs continuă.

4.jpg

furtuna bucuresti internet ras glume preoti
Fenomenele meteo extreme au primit nume de politicieni
Pe o hartă fictivă apar trei uragane, botezate Firea, Palada și Olguța. O armată de preoți vin să salveze Capitala, iar un alt utilizator ne arată că furtuna de aseară a reuşit să dărâme doar câteva scaune.

3.jpg

furtuna bucuresti internet ras glume preoti
Armata lui Firea a venit să salveze Bucureștiul
Manelistul Vali Vijelie apare și el în bancurile despre furtună și ne ”îndeamnă” să stăm toți în FIREA noastră, diseară vine Vijelie la fereastră.

5.jpg

furtuna ras glume internet bucuresti
Furtuna a reușit să doboare doar un scaun
Imediat ce a văzut că a devenit subiect de bancuri, primarul Gabriela Firea s-a regrupat și a încercat să le explice oamenilor că de fapt a vrut să preîntâmpine o eventuală tragedie.

6.jpg

furtuna bucuresti internet ras glume gabriela firea
Primarul General, transformat într-un personaj de groază
”Noi am primit informare din partea ANM că, în această seară, începând  cu ora 17.00, vor fi fenomene meteo extreme aşa că am luat toate măsurile  necesare conform protocolului. Nu am avut intenţia să inducem panică  în rândul populaţiei, ci doar să luăm măsurile legale. Prefer să stăm  o ora-două în trafic, dar se prevenim o tragedie de genul celei  petrecute în Timişoara”, a declarat Firea aseară la Antena 3.

furtuna bucuresti internet ras banc

pentru-pat.ro

 
 
Loading...