Furtuna a făcut prăpăd la Alba Iulia

Ultima actualizare:

    Vântul puternic a doborât mai mulți copaci
Vântul puternic a doborât mai mulți copaci

Mai multe străzi, curţi şi pivniţe au fost inundate în urma unei ploi puternice în municipiul Alba Iulia, transmite news.ro. Pagube însemnate au fost produse în ultimele 24 de ore în comuna Şugag, unde a plouat torenţial formându-se o viitură care a intrat în gospodării şi a antrenat cu ea nămol, bolovani şi trunchiuri de copaci.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, o ploaie puternică a inundat, azi dimineaţă, mai multe străzi din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia. Din cauza apei căzute în cantităţi mari într-un timp foarte scurt, mai multe pivniţe şi curţi aflate pe străzile Vâlcele, Scărişoara şi Dealului din cartierul Miceşti au fost inundate. La faţa locului au fost mobilizaţi pompierii militari pentru a scoate apa din curţi şi pivniţe.

Viitura a luat mașinile pe sus

Pagube mult mai însemnate au fost produse în ultimele 24 de ore pe raza comunei Şugag, în satul Dobra, unde o ploaie torenţială a provocat o viitură care a intrat în gospodării şi a antrenat cu ea nămol, bolovani şi trunchiuri de copaci. Potrivit localnicilor, viitura a măturat practic tot ce a găsit în cale şi a produs pagube însemnate în mai multe gospodării, avariind chiar şi un autoturism pe care l-a purtat câţiva metri până ce maşina s-a oprit într-un copac. Autorităţie locale din Şugag urmează să evalueze pagubele înregistrate în urma acestei viituri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net