Gabriela Firea, atac la Viorica Dăncilă după alegeri. Gabriel Oprea, mărul discordiei în partid

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea era una dintre susţinătoarele Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019foto: Inquam Photos
Gabriela Firea era una dintre susţinătoarele Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019foto: Inquam Photos

S-au inflamat puternic spiritele în rândul social-democraţilor după ce s-a aflat că Viorica Dăncilă a găsit o posibilitate prin care l-a readus în partid pe fostul ministrul de interne, Gabriel Oprea, şi i-a şi dat drept de vot în Comitetul Executiv al PSD. Cea mai vocală este Gabriela Firea, primarul Capitalei, care a lansat un atac dur la adresa candidatului social-democraţilor la alegerile prezidenţiale 2019.

Gabriela Firea o critică dur într-un mesaj pe Facebook pe Viorica Dăncilă pentru faptul că l-a făcut pe Gabriel Oprea membru cu drept de vot în Comitetul Executiv (CEX) al PSD. "Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreţi să ieşim pe uşa din dos a istoriei? Pentru copiii acestei țări care merită mai mult de la politicieni, îmi voi asumă toate riscurile, consecințele și nu voi acceptă compromisuri. Greșelile și compromisurile i-au determinat pe români să aleagă într-un număr atât de mare răul cel mai mic. Mă doare, dar îi înțeleg perfect!", a notat Gabriela Firea.

Gabriela Firea neagă că ar fi ştiut de numirea lui Oprea în CEX PSD

Gabriela Firea susţine că nu ştia de numirea lui gabriel Oprea în această funcţie, dar mărturiseşte că şi+a dat acordul pentru colaborarea cu anumite sindicate fără să ştie însă care sunt acestea. 

"Așa cum am rămas doar șase în picioare, din cei 25 de semnatari ai scrisorii prin care îi solicităm domnului Dragnea să se retragă de la conducerea PSD, pentru că începuse să ne facă foarte mult rău - și în primul rând românilor -, cu toate pedepsele pe care le-am primit fiecare în parte, așa și acum vreau să mă delimitez printre primii în mod public față de nesocotirea opiniei majorității covârșitoare a românilor și a colegilor din partid, prin impunerea intrării în CEX, fără votul explicit al nostru, a unor persoane, pe motiv că acum nu mai conduc partide ci... sindicate. 

Resping ferm ideea că aș fi știut așa ceva, că aș fi fost de acord! Eram în primul rând la CEX, în campania electorală, când ni s-a cerut votul pentru colaborarea cu câteva sindicate. Propunere votată în unanimitate. Nu s-a citit numele președinților acelor sindicate - unele de care nu am auzit în viață mea -, nu s-a precizat că devin automat vicepreședinți ai PSD și că au drept de vot în BPN și CEX, ca și cum ar fi fost votați în Congres de către delegații din toată țară. Sunt dezamăgită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătură cu simpatizanții noștri printr-o minciună. Aud că și alte persoane controversate se lipesc acum, în înghesuială și nebăgare de seama, de noi. Probabil vor să ne îngroape definitiv! Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?", a scris Gabriela Firea.

 Președintele UNPR Gabriel Oprea a fost prezent duminică seară la sediul PSD din Kiseleff, deși secretarul general al PSD, Mihai Fifor, declara pentru Digi24 că el nu l-a văzut și că habar n-are despre prezența generalului la PSD.

Citeşte şi:

Sechestru pe averea lui Gabriel Oprea şi a fiului său

Gabriel Oprea a publicat o fotografie trucată în care pare că dădea mână cu Barack Obama

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net