Gabriela Firea a avut probleme de sănătate. Ce le-a transmis medicilor români care au tratat-o

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea şi medicul Iulian Brezean, care a tratat-oFoto: Facebook
Gabriela Firea şi medicul Iulian Brezean, care a tratat-oFoto: Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că în ultima perioadă a fost bolnavă şi le-am mulţumit medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare.

Gabriela Firea a publicat pe contul de Facebook o imagine în care apare alături de medicul Iulian Brezean. Ea a lăudat echipele de la spitalele Colentina şi Cantacuzino, din Bucureşti, dar nu a menţionat ce problemă de sănătate a avut. 

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare“, a scris duminică Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.În ultima perioadă, ea nu a apărut la evenimente publice şi a fost criticată pentru faptul că nu a avut nicio poziţie şi nu a luat nicio măsură după ce, în ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net