Gabriela Firea, după ce a pierdut primăria Capitalei: „Nu am ce să-mi reproșez”

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea speră ca proiectele începute de ea să fie continuate de actualul primarSursa foto: Adevărul
Gabriela Firea speră ca proiectele începute de ea să fie continuate de actualul primarSursa foto: Adevărul

Gabriela Firea a declarat, într-o transmisiune live pe Facebook, după ce a pierdut primăria București, că nu are ce să îşi reproşeze în legătură cu mandatul pe care l-a exercitat.

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a adăugat că, probabil, dacă ar fi primit un al doilea mandat de la bucureşteni, i-ar fi fost aproape imposibil să îl exercite, în contextul în care în Consiliul General al Municipiului Bucureşti va fi o majoritate a PNL şi USR-PLUS, care s-ar fi opus oricărui proiect pe care ea l-ar fi propus.

„Am ţinut ca în această intervenţie ultimă în calitate oficială să vă anunț că vrem să continuăm munca împreună pentru modernizarea Bucureştiului. Preţuiesc fiecare vot şi îl port în suflet şi vă promit să nu vă dezamăgesc niciodată. Sunt faptelev sunt proiectele. Nimeni nu le poate demola. Nimeni nu poate demola Spitalul de la Gomoiu, de exemplu”, a afirmat Gabriela Firea, potrivit news.ro. Ea a adăugat că speră ca proiectele pe care le-a început la Primăria Capitalei să fie continuate de Nicuşor Dan. 

Gabriela Firea: „Am făcut prea multe la Primăria Capitalei”

„În afară de obiectivele pe care le-am finalizat sunt câteva la care ţin şi sper ca noul echipă să le ducă la bun sfârşit – Spitalul Metropolitan mi-aş dori să fie finalizat. De asemenea, pasajul Doamna Ghica să nu devină un şantier abandonat. De asemenea, prelungirea Ghencea. Ce pot să vă mai spun este că în CGMB reprezentarea va fi asigurată. Potrivit datelor BEC, PNL şi USR PLUS au vot majoritar. Cred că e mai bine să se întâmple lucrurile aşa. Probabil dacă aş fi primit de la bucureşteni al doilea mandat, acesta ar fi fost aproape imposibil de exercitat, din cauza unei majorităţi de dreapta în Consiliul General care s-ar fi opus oricărui proiect pe care l-aş fi propus. Deci absolut o situaţie delicată ar fi fost în următorii 4 ani. Nu am ce să îmi reproşez decât că am făcut prea multe la Primăria Capitalei. Las proiecte în valoare totală de 1 miliard de euro”, completat Firea.

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a obţinut 42.74 % din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37.97%, indică datele provizorii după numărarea a peste 94,17 % din voturi.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net