Gabriela Firea, gata să-și dea demisia din PSD după conflictul cu Liviu Dragnea

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea e gata să-și dea demisia din PSD dacă se va dovedi că a adus prejudicii de imagine partiduluifoto: arhiva Click!
Gabriela Firea e gata să-și dea demisia din PSD dacă se va dovedi că a adus prejudicii de imagine partiduluifoto: arhiva Click!

Gabriela Firea a declarat că este gata să-și dea demisia din PSD dacă se va dovedi că a făcut afirmații de natură dă aducă prejudicii d eimagine partidului. Primarul Capitalei a intrat în conflict cu Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a avut o întâlnire cu primarii de sector.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reluat atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, marți, înainte de întâlnirea cu liderul PSD, în ședința Biroului Permanent Național al partidului.

Întrebată de jurnaliști dacă nu se teme că va fi exclusă din partid, Firea a spus că își dă singură demisia dacă se va dovedi că a adus prejudicii de imagine Partidului Social Democrat. Firea a insistat asupra faptului că toate criticile ei au fost îndreptate împotriva stilului în care Dragnea conduce partidul și a reluat tema întâlnirii liderului PSD cu primarii de sector.

"Era normal ca la discuția domnului Dragnea cu primarii de sectoare să fie invitat și primarul general, chiar dacă nu este agreat, ci nu să fiu discutată în lipsă, pentru că acolo nu se tranșa situația Gabrielei Firea, ci situația bucureștenilor", a declarat primarul Capitalei, citat de Hotnews.

Firea a spus că va lua cuvântul în ședința Biroului Permanent al PSD și "cu siguranță" va aduce argumente în favoarea a ceea ce susține.

"Dacă mie îmi găsiți o singură frază sau afirmație referitoare la PSD, îmi dau singură demisia. Eu am făcut afirmații legate de stilul de conducere al domnului Dragnea. Dacă trebuie să fie un membru sancționat pentru că a militat pentru cetățeni, atunci eu voi fi primul membru sancționat pentru că am venit și am cerut să rezolvăm împreună probleme precum cea cu termoficarea sau cu traficul. Eu cred că niciunul din oamenii politici nu trebuie să se bazeze pe o forță, eu cred că legitimitatea se bazează pe votul cetățenilor", a declarat Gabriela Firea.

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunt marți, de la ora 11.30, la Parlament, iar pe ordinea de zi a ședinței se află propunerile de candidați pentru funcția de ministru al Educației Naționale, pentru că vineri expiră interimatul de 45 de zile al Rovanei Plumb, și pentru funcția de ministru delegat al Afacerilor Europene, în urma demisiei lui Victor Negrescu.

Citește și:

Circ PSD la TV. Aurelian Bădulescu: „Îți pun ciorba în cap!” Codrin Ștefănescu: „Nu fi nesimțit!”

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, excluşi din PSD

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net