Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat duminică, 23 iunie, o imagine pe rețelele de socializare, într-o ipostază extrem de relaxată, la malul mării. Aceasta a lăsat de înțeles că este într-o minivacanță pe litoral, fiind momentan lipsită de griji.


Atât le-a trebuit internauților, care și-au arătat imediat măiestria în programele de editare foto și au reușit să creeze fotografii amuzante, în care Gabriela Firea era „adăugată” în imagini ce făceau o radiografie a problemelor cu care se confruntă Bucureștiul la ora actuală, „cârcotașii” dorind să insinueze că primarul Capitalei ar trebui întâi să rezolve principalele nereguli care țin de competența sa și abia după aceea să se gândească la relaxare și să intre în atmosfera de vacanță. „Cerul este pânza pe care Dumnezeu pictează în fiecare zi - D.S”, a scris Firea în dreptul pozei de la malul mării, fără să bănuiască ce va urma.

Gabriela Firea, ironizată de internauți

Primarul Capitalei a fost adăugat în poze ce înfățișau probleme reale din București, semn că cetățenii sunt nemulțumiți că, deși acestea nu sunt nici pe departe rezolvate, Gabriela Firea se relaxează în vacanță. Trebuie menționat, totuși, că primarul a trecut de curând printr-o situație medicală deloc ușoară, Firea fiind supusă mai multor operații.

  • Foto Facebook
  • Gabriela Firea, „phoshopată” lângă schela care s-a desprins în urma rafalelor de vânt
    Foto Facebook
  • Foto Facebook
  • Foto Facebook
  • Foto Facebook
  • Foto Facebook
1/6

Gabriela Firea s-a confruntat recent cu grave probleme de sănătate, medicii trecând, la rândul lor, printr-o situație nemaiîntâlnită, după ce i-au descoperit acesteia o sârmă de 3-4 cm în colon. Firea și soțul ei, Florentin Pandene, au mers la Londra de curând pentru a investiga problema de sănătate cu care primarul general al Capitalei se confruntă de mai bine de jumătate de an. La îndemnul medicilor din România, Gabriela Firea a făcut în Marea Britanie un nou un set de analize şi a cerut o a doua opinie medicală, în legătură cu afecțiunea rară de care suferă, una extrem de rar întâlnită.

După ce au consultat și părerea specialiștilor străini, medicii au ajuns la concluzia că primarul general mai are nevoie de încă o intervenție chirurgicală, pe care aceasta a decis să o efectueze în România, susținând că are mare încredere în doctorii de aici. „Este vorba despre o afecțiune nemaiîntâlnită. Din analize nu a reieșit o cauză anume. Este un mister total. Ne rugăm să nu se mai repete niciodată. Specialiștii în neuro-gastrointenstinale au spus că nu au mai avut un astfel de pacient. Eu mă concentrez pe recăpătarea sănătății mele momentan”, a spus Gabriela Cristea prin intervenție telefonică, recent, la un post de televiziune.

 
 
Loading...