Primarul general al Capitalei a reacționat vehement, pe rețeaua de socializare Facebook, după incendiul care a mistuit clubul Bamboo vineri noapte (20 ianuarie). Gabriela Firea susține că „în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, trebuie închis”.


Bamboo funcționa fără autorizație. 41 de persoane au ajuns la spital, dintre care 10 se află și la această oră internați, după ce au suferit răni serioase. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat un mesaj pe Facebook: „Incendiu la un club din Capitală! Nu sunt victime, Slavă Domnului! Am alertat toate autoritățile responsabile. Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, așa cum prevede legea, trebuie închis. Numai așa va înțelege toată lumea că legile trebuie respectate de toți și că nu se joacă nimeni cu viețile oamenilor".

Primarul și viceprimarul sectorului 2 susțin că Bamboo nu ar fi avut autorizație de funcționare și că anul trecut ar fi fost amendat de către primărie. 

Klaus Iohannis, despre incendiul din Bamboo: „Reguli și legi încălcate din nou”

iohannis-_ee_8862.jpg

incendiu bamboo klaus iohannis facebook
Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin intermediul Internetului
Foto: Arhiva Click!

„În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți și mulțumesc salvatorilor!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

 

 
 
Loading...