Gabriela Firea se operează iar luna viitoare. Este a treia operație la colon în șase luni

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea s-a pozat cu o parte din echipa de medicii de la Spitalul Cantacuzino care au operat-o la colonFoto: facebook Gabriela Firea
Gabriela Firea s-a pozat cu o parte din echipa de medicii de la Spitalul Cantacuzino care au operat-o la colonFoto: facebook Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea se va opera la colon imediat după Sărbătorile de Paști. Este a treia operație efectuată de Gabriela Firea la Spitalul Cantacuzino din București din decembrie și până acum.

Edilul-șef al Capitalei s-a operat laparoscopic în luna decembrie la Spitalul Cantacuzino pentru că acuza afecțiuni gastroenterolorgice. Pentru că a continuat să nu se simtă bine și-a făcut analize și la privat, Spitalul Sanador și la stat, Spitalul Colentina pentru a ajunge din nou la cuțit, tot la Spitalul Cantacuzino. Dar iată cum povestea Gabriela Firea, pe 29 martie la ieșirea din spital, calvarul prin care a trecut.

” Dupa starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit in urgență joi seara(nr.21 martie) și cea de-a doua interventie chirurgicală efectuată (dupa cea laparoscopică din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slava Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament si mai indelungate!”, a declarat Gabriela Fire ape o rețea de socializare.

Pentru că Gabriela Firea a slăbit foarte mult și o suferință ca cea diagnosticată la ea necesită repaus și evitarea stresului, au apărut zvonuri că își va da demisia iar principalele partide au început să îi negocieze scaunul. Firea a venit cu precizări și miercuri 10 aprilie a pus lucrurile la punct.

”Știu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o știre atât de spumoasă dar, pentru a-i liniști pe cei care îmi poartă de grijă și pentru a le tulbura euforia celor care și-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă. Până la următoarea (și ultima, sper) intervenție chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunțat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere dupa operatie, nu am multe aparitii publice”, a anunțat Firea. .

Cui a delegat Gabriela Firea atribuțiile pe perioada operațiilor

Pe durata internării în spital, Gabriela Firea a delegat atribuțiile unuia dintre cei doi viceprimari, unul membru ALDE și celălalt tocmai exclus din PSD. Cel din urmă a fost alesul Gabrielei Firea. Este vorba de avocatul Aurelian Bădulescu, fostul reprezentant juridic al lui Gigi Becali, nașul de căsătorie al Gabrielei Firea.   

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net