Gabriela Vrânceanu Firea şi-a botezat fiul cu 11 preoţi

Ultima actualizare:

    Gabi Firea şi-a botezat cel de-al treilea băiat Foto: Captură Antena Stars
Gabi Firea şi-a botezat cel de-al treilea băiat Foto: Captură Antena Stars

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele şi-au creştinat, duminică (7 iunie), fiul cel mic. Fosta prezentatoare de televiziune a spus că băieţelul a fost cuminte în timpul slujbei de creştinare, care a fost oficializată de 11 preoţi.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele şi-au creştinat băieţelul, pe nume Zain Mihail. Nași au fost Gigi Becali și soția sa, iar mămica micuțului a oferit câteva declaraţii din timpul ceremoniei, la ieşirea din biserică, potrivit Antena Stars.

"Au fost 11 preoţi şi cred că nu este nimic întâmplător, pentru că la ora 11 s-a născut şi Zain Mihail. De azi îi putem spune aşa. A fost cuminte pe timpul slujbei. Naşa are foarte multă experienţă şi cred că şi asta a contat foarte mult. A fost scufundat aşa cum este creştineşte. Eu am avut ceva emoţii până când am auzit primul ţipăt, mai ales că a avut şi năsucul puţin înfundat. Cu câteva ore şi chiar cu câteva zile înaintea botezului se spune că părinţii şi copiii resimt asta şi sunt puţin mai agitaţi, că duc o bătălie între bine şi rău. Dar, binele a învins şi de această dată", a spus Gabriela Vrânceanu Firea pentru Antena Stars.

Ca o coincidenţă, botezul fastuos al băiatului Gabrielei Vrânceanu Firea a avut loc în duminica în care Victor Ponta a convocat o şedinţă a coaliţiei de guvernământ după acuzaţiile de corupţiei ale DNA împotriva prim-ministrului României. Firea, senator PSD, a fost nevoită să fie prezentă şi acolo, unde şi-a manifestat susţinerea pentru şeful partidului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net