Galați. Bărbat drogat și violent într-un centru de carantină. Colegii s-au speriat de comportamentul lui

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock.com
foto: Shutterstock.com

Un bărbat aflat într-un centru de carantină din judeţul Galaţi a fost prins de jandarmi cu droguri, oamenii legii fiind chemaţi deoarece acesta se manifesta violent, anunță News.ro. El a spus că a cumpărat substanţa respectivă din Londra înainte de a se întoarce în România. NBărbatul a fost mutat într-un alt centru de carantină, el fiind cercetat pentru deţinere de droguri de risc.

Miercuri seară, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină din municipiul Galaţi a fost sesizat de către administratorul unităţii de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează şi se manifestă violent şi zgomotos.

“În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se şi în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unităţii de cazare”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. Jandarmii au găsit în bagajele bărbatului şi asupra sa mai multe foiţe pentru confecţionarea ţigărilor şi o punguliţă cu o substanţă vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România. Bărbatul a refuzat să fie chemat un echipaj medical de urgenţă pentru a-i acorda îngrijiri de specialitate. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, ancheta fiind continuată de către B.C.C.O Galaţi. De asemenea, bărbatul a fost mutat în alt centru de carantină.

Citește și:

Concurent de la “Vocea României”, mărturii și imagini șocante din centrul de carantină: “Sunt suspect de COVID-19”

Rudele oamenilor aflaţi în carantină sunt disperate: «Sper să nu-l ţină mult izolat, că avem nuntă»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net