Galaţi: Opt indivizi, bănuiţi de spargeri în serie, au fost săltaţi cu mascaţii/Suspectul principal escalada blocurile până la etajul 10 (VIDEO)

Ultima actualizare:

    Dumitru a fost astăzi audiat de poliţişti.
Dumitru a fost astăzi audiat de poliţişti.

În urma celor cinci percheziţii efectuate astăzi dimineaţă de poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi de mascaţi, opt suspecţi de spargerea a 25 de apartamente din Galaţi au ajuns la Poliţie. Principalul suspect a recunoscut toate faptele.

Dumitru are 32 de ani, este gălăţean şi face parte din lotul de opt indivizi ridicaţi astăzi de poliţie în urma decinderilor care au vizat prinderea autorilor mai multor furturi comise în municipiu în perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012.

Suspecţii sunt bănuiţi că, printr-o metodă bine stabilită şi respectată cu sfinţenie, alegeau la întâmplare apartamentele şi unde vedeau că lumina era stinsă intrau în casele oamenilor şi furau în principal bijuterii, bani şi aparatură electronică, în special telefoane mobile.

"Am urcat şi până la etajul 10 prin tronson. Ma sprijineam de un perete cu spatele şi cu picioarele de celălalt. Intram pe geamul de la baie şi luam ce găseam. Am furat chiar şi mâncare, ce vroiam eu să mănânc. Nu am fost prins niciodată, pentru că dacă apăreau proprietarii, săream de la etaj. Am sărit şi de la 3, şi de la 7", ne-a povestit Dumitru despre modul său de acţiune, asigurându-ne în acelaşi timp că a acţionat mereu singur, fără complici.

Click aici pentru a vedea imagini cu bunurile furate!

Individul a început să comită şirul de 25 de fapte de care este acuzat imediat după ce a fost eliberat din puşcărie, el fiind încarcerat pentru fapte similare.

Click aici pentru a vedea cu ce pretexte incredibile se apără hoţul!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net