Galaţi: Poliţiştii caută un băiat în vârstă de 8 ani care a fugit de acasă

Ultima actualizare:

    Băiatul în vârstă de 8 ani a fugit de acasă, duminică dimineaţă
Băiatul în vârstă de 8 ani a fugit de acasă, duminică dimineaţă

Poliţiştii gălăţeni caută un băiat în vârstă de 8 ani, care a fugit de acasă, duminică dimineaţă. Nu se ştie cu ce este îmbrăcat copilul, dar se pare că este încălţat cu papuci de casă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, copilul de 8 ani a plecat de acasă, din municipiul Galaţi, în cursul zilei de duminică în jurul orei 08.30 - 08.50, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Copilul a plecat de la domiciliu în timp ce mama lui era ieşită din casă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Rudele nu l-au găsit prin împrejurimi şi au anunţat Poliţia, mai ales că e prima dată când băiatul dispare.

Semnalmente copil

El are o înălţime 135 cm, greutate 25-35 de kg, ochi negri, păr brunet, ten deschis. Nu se cunoaşte cu ce obiecte de îmbrăcăminte se afla la momentul plecării dar este posibil să fie încălcaţat cu papuci de casă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net