Galaţi: Un bărbat a fost împuşcat în zona ANL-urilor de la Gară

Ultima actualizare:

    Armele neletale sunt tot mai des folosite în Galaţi.
Armele neletale sunt tot mai des folosite în Galaţi.

Gălăţeanul, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la spital în toiul nopţii după ce a fost împuşcat în piept cu un pistol cu bile de cauciuc. Rănită uşor, victima nu a vrut să coopereze cu poliţiştii la identificarea agresorului.

Marian Florin G. (34 ani) este gălăţeanul care în noaptea de duminică spre luni a făcut obiectul unei solicitări pe 112, prin care se cerea ajutor medical de urgenţă pentru un bărbat rănit, în zona blocurilor ANL de la Gară. Deplasându-se la faţa locului, echipajul de la Salvare l-au găsit pe tânăr cu o plagă împuşcată în piept.

„Era o plagă superficială, provenită de la un pistol cu bile. Ne-a spus că a fost rănit într-o altercaţie. Noi l-am transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale", a precizat dr. Mihai Polinschi, şeful SAJ Galaţi.

După ce a primit asistenţă medicală la spital, Marian a refuzat să rămână internat, dar nu a scăpat totuşi de poliţişti, care au dorit să afle în ce împrejurări a avut loc incidentul.

El le-a spus anchetatorilor doar că în noaptea cu pricina, împreună cu alţi trei prieteni, a mers în vizită la un amic de la ANL-uri pentru a juca cărţi. La un moment dat, ar fi rămas fără ţigări şi împreună cu amicii săi a plecat să facă aprovizionarea.

„Tânărul a declarat că în drum spre chioşc s-a întâlnit cu un alt grup, cu car ea avut o altercaţie spontană, în urma căreia unul dintre adversari a tras un foc de armă în el. Victima a refuzat însă să ofere poliţiştilor mai multe detalii referitoare la identitatea agresorului sau la natura conflictului", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IJP Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net